מתחילה עם גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתחילה עם גלולות
    נועה
    30/08/2012

קיבלתי גלולות וורציתי לדעת עד כמה זה חשוב לקבוע שעה קבועה לנטילה של הגלולה? ובמידה ושוכחים גלולה אחת עד כמה זה קריטי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתחילה עם גלולות

הוספת תגובה

• מתחילה עם גלולות - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    30/08/2012

זה חשוב ויפחית תופעות לוואי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה קורה אם בכל זאת אני שוכחת?

נועה
    02/09/2012

אני בן אדם דיי מעופף וזה מלחיץ אותי קצת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה קורה אם בכל זאת אני שוכחת? - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    03/09/2012

אחור קטן אינו משמעותי. אחור מעל 12 שעות מחייב שבוע של אמצעי מניעה נוסף כמו קונדום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לא לשכוח גלולות כי...

מיטלו'ש
    05/09/2012

חשוב לקחת בשעה קבועה ועדיף לא לשחק עם זה, גם מבחינת תופעות לוואי שכתבו לך וגם מבחינת הגנה מהריון, אחרי 12 שעות של איחור את לא מוגנת וזה העניין. בהתחלה אולי יהיה לך קשה לזכור אבל תשמעי בסך הכל יש היום כל מיני תזכורות שאת יכולה לעשות לבד (אני שנאתי לעשות לבד כי זה לזכור גם לעשות כל חודש את התזכורת ולפעמים אין זמן פשוט). את יכולה להצמיד את הגלולות למשחת שיניים וככה בבקרים תדעי לקחת אבל גם זה בעיה כי לא תמיד יש סדר יום הכי קבוע. אני ניסיתי כל מיני גם ובסוף נרשמתי למזכירונט וזה תזכורת שמתאימה לגלולות שאני לוקחת וזה חינם ככה שאני מקבלת תזכורת כל יום (זה גם מחשב את שבוע ההפסקה) והרבה יותר נוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו