אין מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין מחזור
    אירין
    25/02/2008

שלום ד"ר אני בת 20 ותמיד היו לי בעיות עם המחזור הלא סדיר עכשיו הוא פשוט נעלם לי אין לי מחזור כבר 5 חודשים אפילו יותר
    אני לא יודעת כל כך מה לעשות אניע יודעת שגניקולוג ייתן לי הורמונים שיביאו את המחזור האם זהו הפיתרון היחידי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין מחזור

הוספת תגובה

• לאירין שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    25/02/2008

דימום וסתי לא סדיר נובע מאי סדירות בהפרשה ההורמונלית. זאת כמובן בהנחה שלא היו יחסי מין ואינך בהריון.
    בכל מקרה שבו היתה חשיפה להריון, הרי הריון הוא הדבר הראשון לשלילה!!!!!
    במידה ולא מדובר בהריון, הרי הברור של וסת שאינו סדיר מורכב ביותר , ומצריך ברור מלא הכולל בדיקה גופנית ובדיקות דם. בחלק מן המקרים נזדקק גם לבדיקות נוספות, כגון בדיקות הדמיה רנטגן או אולטראסאונד.
    בתום הברור המלא יחליט הרופא אילו תרופות תהיינה היעילות ביותר לפתרון הבעיה. זאת כמובן תוך התייעצות איתך.
    סביר מאד להניח שהטיפול ההורמונלי יהווה מרכיב בעל משמעות מרובה בטיפול הסופי, ואייני מבין מדוע את כל כך חוששת מן הטיפול ההורמונלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו