כאבי מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי מחזור
    שלי
    04/09/2012

בתקופה האחרונה יש לי כאבי מחזור נורא קשים, אני ממש לא מצליחה לקום מהמיטה בימים הראשונים של המחזור, בדרך כלל אני לוקחת אדוויל אבל אני מרגישה שזה כבר לא כל כך משפיע.. יש המלצה למשהו טוב יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי מחזור

הוספת תגובה

• כאבי מחזור - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    04/09/2012

יש אופציות שונות. בגישה הטבעית ניתן לנסות כדורי שמן נר הלילה על בסיס יומי. עוזר ומקל בדרכ אחרי כחודשיים של נטילה סדירה ומומלץ להמשיך הנטילה לטווח ארוך.
    דרך אחרת להקל היא ע"י נטילת גלולות למניעת הריון שבדרך כלל יחלישו את הדימום ויקלו על הכאב, ולשם כך תצטרכי לפנות לרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להחליש את כאבי מחזור

עמית
    06/09/2012

לא מכירה את האפשרות הראשונה אבל לגבי גלולות זאת באמת אפשרות טובה, אני לוקחת עכשיו גלולות פליים כבר כמעט שנה ושמתי לב שהכאבים ממש נחלשו ולפעמים אני אפילו לא מרגישה כשהמחזור מתחיל (פעם זה היה כאב חד ופתאום מתחיל המחזור)... כדאי ללכת לרופא בשבילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי מחזור - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    04/09/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו