גלולות נגד הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות נגד הריון
    .
    15/09/2012

אני סובלת מאקנה מגיל מאד צעיר, כרגע אני בת 18 והמצב של האקנה עדיין בינוני. ניסיתי הרבה מאד טיפולים, קוסמטים וגם דרך רופאי עור, והייתי מועמדת לקחת רקוטאן, אך החלטתי בשל ההגבלות הכרוכות בכך שזה לא מתאים לי בכלל. שמעתי שגלולות נגד הריון יכולות לעזור נגד אקנה וראיתי שיפור בן לילה על חברה טובה שלי. ברור לי שזה עניין אינדיבידואלי וזה לא בהכרח ישפיע עליי באותה הצורה, אך אני אובדת עצות ממש ואני מאד רוצה לנסות. הבעיה היא שאני בתולה ואני תוהה אם רופאת נשים תסכים לרשום לי גלולות גם אם אני לא מקיימת יחסי מין. יש לציין שראיתי מקרים שרשמו גלולות רק בתור טיפול נגד אקנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות נגד הריון

הוספת תגובה

• גלולות נגד הריון - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    18/09/2012

לגלולות יש התוויות שונות ואחת מהן היא אקנה. לפי מצבך כפי שאת מתארת , נראה לי שטיפול זה יוכל לעזור אך לא תוך יום אלא מספר שבועות. רופא נשים ישמח לרשום לך גלולות לצורך זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות ואקנה

נועה
    19/09/2012

אני מסכימה עם הד"ר שגלולות דווקא יוכלו להתאים לך וגם לעזור, אני לקחתי תקופה את גלולות(גם לפני שהתחלתי לקיים יחסי מין, אין קשר) ותוך 3 חודשים הפנים שלי נהיו חלקות לגמרי, ככה שאני ממליצה לך לפנות לרופא נשים שלך לקבל יעוץ ומרשם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו