אי הופעת מחזור כשנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי הופעת מחזור כשנה
    בר
    05/10/2012

שלום ד״ר,
    שמי בר ואני בת 17 לפי כשנה הפסיק להופיע בגופי המחזור החודשי .לאחר כ4 חודשים ירדתי כ4 ק״ג במשקל ועדין לא הופיע המחזור ,פניתי לרופאת נשים שנתנה לי בדיקות ולאחר כחודשים נתנה לי גלולות לחודש אחד בלבד ואכן קיבלתי מחזור, במהלך המחזור עשיתי בדיקות דם ונמצא לי חוסר באחד ההורמונים (נדמה לי הורמון אסטרוגן), במשך החודשים האלה עליתי למשקל תקין לגופי 49.3 לגובה 1.58 ועדיין לא הופיע המחזור לבד..נקבע לי תור לרופא אנדקריאולוג מכייון שרופאת הנשים שלי רצתה לדעת האם צריך לעשות ct מוח או להמשיך בגלולות. הרופא אמר שאין שום צורך בסבב נוסף של גלולות ולא בסי.טי ושאם אני לא אקבל עוד חודשיים אז לעשות בדיקות דם ולחזור אליו.

האם יכול להיות שאחרי שנה ללא מחזור ולמרות שמצאו בבדיקות הדם חוסר בהורמון מסוים אין תורך בשום טיפול ?

תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי הופעת מחזור כשנה

הוספת תגובה

• אי הופעת מחזור כשנה - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    08/10/2012

אין מספיק פרטים אך התמידי בברור ואם לא נראית לך תוצאתו, עיברי לחוות דעת נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו