כאבים בזמן המחזור ולפניו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בזמן המחזור ולפניו
    מיכל
    09/10/2012

יום לפני המחזור ועוד יומיים במהלכו אני מאוד סובלת מכאבי מחזור שמשככי כאבים לא משפיעים עליו. בנוסף אני עצבנית ואכלנית מעבר לרגיל. הבנתי שיש תופעה שנקראת PMS אצל בנות. רציתי לדעת האם יש לה טיפול תרופתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בזמן המחזור ולפניו

הוספת תגובה

• כאבים בזמן המחזור ולפניו - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    09/10/2012

יש לכך טיפולים תרופתיים שונים החל בתכשירים טבעיים כשמן נר הלילה, דרך כדורים להקלת כאבים, ויטצינים ועד גלולות למניעת הריון מכל הסוגים המקילות מאוד במקרים כגון אלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש טיפול.......

הדס
    11/10/2012

אני שונאת את השבוע לפני המחזור.. זה ממש מכה!!! אני גם עצבנית, וגם אכלנית וגם יש כאבים...
    אני התייעצתי עם נטורפתית, והיא אמרה לי שגם לתזונה שלנו יש השפעה על כל זה. קודם כל אני ממליצה לך לאכול כמה שפחות מאכלים עם סוכר לפני המחזור (למרות שקשה לעמוד בפיתוי) ושנית היא המליצה לי לקחת אומגה 3 של כי היא אמרה שזה עוזר להפחתת כל התופעות האלה. ועוד עצה, בתקופה הזאת שלפני המחזור, תנסי לאכול מאכלים שלא יגרמו לך לתופעות כמו התנפחויות, היפר, וכל מיני.. תנסי לשמור לכמה ימים על תפריט מאוזן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו