חזה שהשתנה לחלוטין תוך זמן קצר מאד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזה שהשתנה לחלוטין תוך זמן קצר מאד
    .
    02/11/2012

אני בת 18, בחורה רזה ושנה שעברה עברתי דיאטת השמנה והדבר לא שינה לי את החזה, אולי רק טיפה הגדיל ואיכשהו השנה רזיתי חזרה לאיך שנראיתי בתחילת הדיאטה, אך פתאום שמתי לב שהחזה שלי השתנה ללא היכר :הוא איבד מגודלו והתעוות לגמרי, נעשה נפול והכל תוך כלום זמן. יש לציין שגם אני נוטלת גלולות מינס כבר 5 ימים. אם הדבר קשור לכך שירדתי במשקל, במידה ואני אעלה שוב החזה יחזור לצורתו המקורית או שהוא נהרס לגמרי? או שאולי הדבר קשור לגלולות ושוב, אם אני אפסיק לקחת אותן החזה יסתדר או לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חזה שהשתנה לחלוטין תוך זמן קצר מאד - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    03/11/2012

קשה לענות תשובה חד משמעית אולםחשוב שתדעי כי השד מורכב בחלקו הגדול מרקמת שומן ושינויי משקל משפיעים גם עליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה. אבל

.
    08/11/2012

מה זה אומר אם זה משפיע על רקמת השומן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה. אבל - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    10/11/2012

גדל וקטן לפי מינון השומן הכללי בגוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו