מחזור חודשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור חודשי
    טלי
    03/03/2008

שלום רב, אני כמעט בת 17 ועדיין לא קיבלתי מחזור הייתי אצל רופא נשים עשו לי אולטרסאונד ובדיקות דם והכל תקין לפני חמישה חודשים היו לי כתמים חומים במשך יום אחד ומאז כלום ,מה אני צריכה לעשות תודה. .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור חודשי

הוספת תגובה

• לטלי,

ד''ר יעקב אורבך
    03/03/2008

גיל הופעת הוסת משתנה מאשה לאשה, ותלוי בגורמים רבים. למשל, במשקל הגוף ובגובה, כמו גם בסימני מין משניים, כגון , התפתחות של השדיים ושעור בבית השחי או באזור הערווה.
    אני מניח שכל הבדיקות שנעשו היו תקינות, אחרת הרופא היה ודאי מסב את תשומת ליבך לבעיה כל שהיא.
    הכתמים שהיו לך לפני מספר חודשים יכולים להיות סימן ראשון של הוסת.
    אייני שומע ממך האם עברת בדיקה של אברי המין? זו חשובה מאד לענות לך באופן מלא על שאלותיך.
    אשנח לשמוע ממך: מה גובהך וכמה את שוקלת, האם יש סימני התפתחות של השדיים, האם יש סימנים של הופעת שעור בבית השחי ובאזור איבר המין, והאם נבדקת בדיקה גניקולוגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה כן ו..

מורוששש(:
    04/09/2008

זה קשור אם אני משתמשת בטמפונים או משהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורוששש(:

ד''ר יעקב אורבך
    05/09/2008

אין קשר לטמפונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו