מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות.25/11/2012
התחלתי לפני כחודש לקחת גלולות מסוג מינס בגלל אקנה וכאבי מחזור. הגלולה עזרה בהקשר למה שציינתי אבל גרמה לי גם לכאבי ראש שלא היו לי קודם. יש לציין שזאת תופעת הלוואי היחידה שנגרמה וגם הכאבים לא הפריעו לי לחלוטין לתפקד. בכל זאת חברות ייעצו לי לפנות לרופאה שאולי תתאים לי גלולות אחרות וטענו שזה לא אמור להיות ככה והיא החליפה לי את הגלולות ליסמין. ממה שקראתי יסמין דווקא באות עם הרבה תופעות לוואי ועם נטייה לקרישות דם גבוהה יותר מגלולה רגילה ואני מפחדת שאם אני אקח אותן תופעות הלוואי רק יחמירו וזה יעשה לי יותר גרוע. יש לציין שגלולות הן הפתרון היחיד שמצאתי לאקנה ממנה אני סובלת שנים ואני מאד לא רוצה להפסיק ליטול אותן. לכן אני תוהה, אם להמשיך לקחת מינס עוד חודש ולנסות לפנות לדיקור סיני לטיפול בכאבי הראש ובמקרה שגם זה לא עובד לנסות את היסמין, או להתחיל עם היסמין כבר עכשיו ואם זה ממשיך או יחמיר להפסיק עם הגלולות בכלל? ובכלל אם אני ממשיכה לקחת את מינס למרות הכאבי הראש זה מסוכן או שזאת פשוט שאלה אם אני מוכנה לסבול את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/11/2012ממליצה לך לפתור את האקנה אצל רופא עור עם רואקוטן. כאבי ראש כתוצאה מנטילת גלולות אינם רצויים ומחייבים ברור -האם זו מיגרנה? האם נילוים אליה עוד סימנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
.28/11/2012רקוטאן אני לא אקח בשום פנים ואופן. הייתי מועמדת לטיפול וזה ירד מהפרק. ולא מדובר במיגרנות ולא נלווה לכך שום דבר. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נערה מתבגרת ואיחור בקבלת המחזור
אובחנתי עם מיקרואדנומה
נטילת פוסטינור ותופעות לוואי קשות
בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור
תחילת מחזור עם דם שחור וקרישי דם והאם תקין
דימום לאחר מחזור לילדה בת 12
דילוג על גלולה למניעת היריון, האם מוגנת
מחזור ראשון - ילדה בת 12
שחלות פוליציסטיות מהן ההשלכות לטווח הרחוק
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)