גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    .
    25/11/2012

התחלתי לפני כחודש לקחת גלולות מסוג מינס בגלל אקנה וכאבי מחזור. הגלולה עזרה בהקשר למה שציינתי אבל גרמה לי גם לכאבי ראש שלא היו לי קודם. יש לציין שזאת תופעת הלוואי היחידה שנגרמה וגם הכאבים לא הפריעו לי לחלוטין לתפקד. בכל זאת חברות ייעצו לי לפנות לרופאה שאולי תתאים לי גלולות אחרות וטענו שזה לא אמור להיות ככה והיא החליפה לי את הגלולות ליסמין. ממה שקראתי יסמין דווקא באות עם הרבה תופעות לוואי ועם נטייה לקרישות דם גבוהה יותר מגלולה רגילה ואני מפחדת שאם אני אקח אותן תופעות הלוואי רק יחמירו וזה יעשה לי יותר גרוע. יש לציין שגלולות הן הפתרון היחיד שמצאתי לאקנה ממנה אני סובלת שנים ואני מאד לא רוצה להפסיק ליטול אותן. לכן אני תוהה, אם להמשיך לקחת מינס עוד חודש ולנסות לפנות לדיקור סיני לטיפול בכאבי הראש ובמקרה שגם זה לא עובד לנסות את היסמין, או להתחיל עם היסמין כבר עכשיו ואם זה ממשיך או יחמיר להפסיק עם הגלולות בכלל? ובכלל אם אני ממשיכה לקחת את מינס למרות הכאבי הראש זה מסוכן או שזאת פשוט שאלה אם אני מוכנה לסבול את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    27/11/2012

ממליצה לך לפתור את האקנה אצל רופא עור עם רואקוטן. כאבי ראש כתוצאה מנטילת גלולות אינם רצויים ומחייבים ברור -האם זו מיגרנה? האם נילוים אליה עוד סימנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא

.
    28/11/2012

רקוטאן אני לא אקח בשום פנים ואופן. הייתי מועמדת לטיפול וזה ירד מהפרק. ולא מדובר במיגרנות ולא נלווה לכך שום דבר. .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו