מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקרע לנו הקונדוםמיתר26/11/2012
אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין עם קונדום אבל הוא נקרע באמצע ושמנו לב כששנינו הרגשנו משהו מוזר ואז ראינו שהוא נקרע. הבעיה היא שאנחנו לא בטוחים אם הוא גמר או לא ואני מפחדת שאני בהריון. (זה קרה ביום שישי-23.11- ואני מרגישה קצת בחילות וסחרחורות מהבוקר היום -26.11-). בכל אופן, זה קרה יום אחרי שהסתיים לי המחזור אז אני לא בטוחה אם יש סיכוי בכלל שנכנסתי להריון או לא אבל אני בכל זאת לחוצה ורציתי לקבל חוות דעת בנושא.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקרע לנו הקונדום - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/11/2012הסיכוי להריון יחסית נמוך לפי התיזמון שאת מציינת. לא ניתן עדיין לדעת אם את בהריון או לא עי בדיקות, אך ניתן עדיין למנוע הריון עי אמצעים מכאניים עד 5 ימים מקיום יחסי המין. פני במהירות לרופא/ה לקבלת הסבר ויעוץ. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מיתר27/11/2012אין לי כרגע איך להגיע לרופא בשביל יעוץ כך שאני חושבת שאני פשוט אמתין עוד 10 ימים ואעשה בדיקת הריון (אשמח לשמוע את דעתך בנושא). אני מאמינה שהסיכוי להריון באמת נמוך אבל הבנתי שהביוץ יכול להיות אפילו כשאני במחזור. כפי שציינתי אנחנו לא בטוחים אם הא גמר או לא. הוא טוען שהוא לא הרגיש שהוא גמר אבל ירדה לא הזקפה כשהוא יצא ממני (אז גם ראינו שנקרע).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי את צריכה לקחת נורלבו
דניאל27/11/2012אפשר לקחת את הגלולה עד שלושה ימים אחרי, למרות שכדאי שתעשי את זה כמה שיותר מהר. אני לא רואה למה להסתכן, בעיקר שאין לך איך לדעת כרגע אם הוא באמת גמר או לא (מה גם שיכולות היו להיות "טיפות אהבה" בלי שום קשר). וחוץ מזה, הרי לזה הרופא התכוון כשאמר אמצעים מכאניים, לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוחר מדי
מיתר27/11/2012עברו כבר חמישה ימים זה לא אקטואלי...אני אעשה בדיקה בשניה שזה יהיה רלוונטי ומשם אראה לאן מתקדמים בהנחה ויש הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נערה מתבגרת ואיחור בקבלת המחזור
אובחנתי עם מיקרואדנומה
נטילת פוסטינור ותופעות לוואי קשות
בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור
תחילת מחזור עם דם שחור וקרישי דם והאם תקין
דימום לאחר מחזור לילדה בת 12
דילוג על גלולה למניעת היריון, האם מוגנת
מחזור ראשון - ילדה בת 12
שחלות פוליציסטיות מהן ההשלכות לטווח הרחוק
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?