נקרע לנו הקונדום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקרע לנו הקונדום
    מיתר
    26/11/2012

אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין עם קונדום אבל הוא נקרע באמצע ושמנו לב כששנינו הרגשנו משהו מוזר ואז ראינו שהוא נקרע. הבעיה היא שאנחנו לא בטוחים אם הוא גמר או לא ואני מפחדת שאני בהריון. (זה קרה ביום שישי-23.11- ואני מרגישה קצת בחילות וסחרחורות מהבוקר היום -26.11-). בכל אופן, זה קרה יום אחרי שהסתיים לי המחזור אז אני לא בטוחה אם יש סיכוי בכלל שנכנסתי להריון או לא אבל אני בכל זאת לחוצה ורציתי לקבל חוות דעת בנושא.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקרע לנו הקונדום

הוספת תגובה

• נקרע לנו הקונדום - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    27/11/2012

הסיכוי להריון יחסית נמוך לפי התיזמון שאת מציינת. לא ניתן עדיין לדעת אם את בהריון או לא עי בדיקות, אך ניתן עדיין למנוע הריון עי אמצעים מכאניים עד 5 ימים מקיום יחסי המין. פני במהירות לרופא/ה לקבלת הסבר ויעוץ. .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מיתר
    27/11/2012

אין לי כרגע איך להגיע לרופא בשביל יעוץ כך שאני חושבת שאני פשוט אמתין עוד 10 ימים ואעשה בדיקת הריון (אשמח לשמוע את דעתך בנושא). אני מאמינה שהסיכוי להריון באמת נמוך אבל הבנתי שהביוץ יכול להיות אפילו כשאני במחזור. כפי שציינתי אנחנו לא בטוחים אם הא גמר או לא. הוא טוען שהוא לא הרגיש שהוא גמר אבל ירדה לא הזקפה כשהוא יצא ממני (אז גם ראינו שנקרע).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי את צריכה לקחת נורלבו

דניאל
    27/11/2012

אפשר לקחת את הגלולה עד שלושה ימים אחרי, למרות שכדאי שתעשי את זה כמה שיותר מהר. אני לא רואה למה להסתכן, בעיקר שאין לך איך לדעת כרגע אם הוא באמת גמר או לא (מה גם שיכולות היו להיות "טיפות אהבה" בלי שום קשר). וחוץ מזה, הרי לזה הרופא התכוון כשאמר אמצעים מכאניים, לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוחר מדי

מיתר
    27/11/2012

עברו כבר חמישה ימים זה לא אקטואלי...אני אעשה בדיקה בשניה שזה יהיה רלוונטי ומשם אראה לאן מתקדמים בהנחה ויש הריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו