שאלת הבהרה בנוגע לגלולות וביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלת הבהרה בנוגע לגלולות וביוץ
    מירן
    03/12/2012

שלום
    אשמח להכוונתכם. אני עם גלולות פמינט
    חודש שעבר היו לי קצת פספוסים בגלולות לכן השתמשנו באמצעי מניעה נוסף והמחזור הגיע בדיוק ביום ה 28 ללא בעיה. החודש גלולות כרגיל ללא פספוסים כלל אך את הגלולה של אמש נטלתי ב 8 שעות איחור מכל פעם. בערב קיימתי יחסים (ללא קונדום) שזה על פי המחשבונים השונים מועד הביוץ
    אשמח לדעת:
    1. האם מי שנוטלת גלולות מבטלת את הביוץ שלה
    2. האם זה שנטלתי את הגלולה אמש באיחור עלול לפגוע בהגנה שלי מפני הריון (לא היינו גם עם קונדום)?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלולות מונעות ביוץ

קרן
    06/12/2012

ולכן כשאת נוטלת אותן אינך יכולה להכנס להריון. אם לקחת את הגלולה באיחור של 8 שעות אז את עדיין מוגנת ולכן אין חשש. אם האיחור הוא מעבר ל 12 שעות - אינך מוגנת ולכן במצב כזה היית צריכה ליטול גלולת חירום כמו נולרבו למשל, מקווה שעזרתי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת הבהרה בנוגע לגלולות וביוץ - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    08/12/2012

נטילת גלולות לרוב מבטלת ביוץ וגם אם חומק מידי פעם ביוץ, הרי שרירית הרחם אינה במצב של קלטת הריון בגלל השפעת ההורמונים עליה.
    אם אחרת בנטילת הגלולה ב 8 שעות והשלמת אותה, את לא בסיכון להריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו