גלולות ותופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות ותופעות לוואי
    דפנה
    09/12/2012

התחלתי חודש שעבר להשתמש בגלולות למניעת הריון מסוג אמילי. סיימתי עכשיו שבוע ראשון של החפיסה השנייה. שמתי לב שמאז שהתחלתי להשתמש בהן אני נוטה להיות יותר רעבה, אני נפוחה, הפנים שלי מתמלאות פצעים (יש לציין שלפני שהתחלתי להשתמש בגלולות הפנים שלי היו חלקות לגמרי) והשערות שהיו לי באזור בין החזה שהיו תמיד פלומתיות ובקושי נראות לעין מתחילות להתכהות.. אני יודעת שמדובר בטח בשינויים הורמונליים אבל איך אוכל לדעת אם זה משהו שעם הזמן יסתדר מעצמו או שאין טעם לחכות וללכת כבר לרופא נשים שיחליף לי לגלולות אחרות?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות ותופעות לוואי

הוספת תגובה

• גלולות ותופעות לוואי - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    09/12/2012

נראה לי שכדאי לשקול החלפת הגלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות ותופעות לוואי

ליטל
    20/12/2012

אם זה המצב אני גם חושבת שכדאי לך להחליף גלולות, לא חסרות היום גלולות בשוק ויש כאלה עם פחות הורמונים שלא גורמות לתופעות לוואי, כמובן שעל כל אחת זה משפיע אחרת, אבל עדיף ללכת מלכתחילה על גלולות עם מינון נמוך של הורמונים כמו
    תתייעצי עם הרופא שלך הכי טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות ותופעות לוואי - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    20/12/2012

נא לשים לב להודעה בראש הפורום
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו