הפעם הראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפעם הראשונה
    ענבר
    18/12/2012

אני בת 17 ולפני כשבוע אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין בפעם הראשונה (בשבילי) ...
    הייתה המון התרגשות ואהבה וירד לי קצת דם , לא כאב לי כלכך ... לאחר שבוע ניסינו שוב , והפעם הוא לא הצליח להכניס את הפין שלו .... ממש כאב לי , בצורה מטורפת וירד לי שוב פעם דם , חשוב להזכיר שאנחנו ממש משקיעים זמן במשחק המקדים ... ואני רטובה ומגורה כשאנחנו מגיעים לשלב הזה... בסוף הצלחנו להכניס את כולו אבל עדיין כאב לי ואחרי זה הייתה לי תחושה מוזרה וקצת כאבים שם.. האם זה נורמלי ?
    עוד דבר, בזמן הסקס לא הרגשתי הנאה כלשהי (לא גמרתי) כמובן שהיה ממש כיף ומקרב ואינטימי אבל לא הגעתי לאורגזמה .. האם זה אומר משהו ?
    חבר שלי היה בתוכי בערך 2 דקות ... הוא אמר לי שזה מהר בגלל ששנינו היינו ממש מגורים וזה אחרי חצי שעה של משחק מקדים אז זה מזרז את התהליך ... האם זה נכון? תודההההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפעם הראשונה

הוספת תגובה

• הפעם הראשונה - תגובה

ד''ר דליה מנסור-שווקה
    19/12/2012

לפי התאור שלך , אין לך משהוא חריג
    אם הכאבים יחריפו תני לבדיקת רופא נשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו