דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!
    חיילת
    20/12/2012

שלום, אני חיילת בת 19. כל חודש אני סובלת מכאבי תופת שמשתקים אותי למיטה וגורמים לי לרצות למות. בבקשה - אל תציעו לי כלום. ניסיתי הכל, אני אוכלת בריא, רק תזונה צמחית - ללא אוכל תעשייתי, ללא שומן רווי, ללא סוכר, או קמח לבן, מתעמלת באופן קבוע, דיקור סיני, תמציות צמחיות וכדורים טבעיים וכו'. כמובן שגם הלכתי לבדוק שאין לי את המחלה אנדומטריוזיס ,עשיתי אולטרסאונד ובדיקות דם והכל תקין לגמרי. החלטתי שאני הולכת לעשות את הזריקה סיאנה. אני בתולה ולא עושה שום פעילות מינית (אני ילדה טובה :) ) ומעוניינת בזריקה הזאת אך ורק לצורך הפסקת הווסת. קראתי המון על הזריקה הזאת ואני מעוניינת לעשות אותה. אבל יש תופעת לוואי בה שנורא מפחידה אותי - כתוב שהזריקה גורמת להשמנה, לי זה מאוד חשוב לא להשמין חלילה, האם זה נכון? או שזה רק גורם לתיאבון מוגבר ומכאן הסיכוי להשמנה? או שזה גורם לאגירת נוזלים ? ואם כן אז זה בכמות משמעותית? עוד שאלה שממש חשובה לי. אני בצבא, אז אני לא שייכת לשום קופת חולים אזרחית. אני לא יודעת איך לקבוע תור - למי לפנות בשביל לקבל את הזריקה הזאת. איך אפשר לקבל את הזריקה הזאת דרך הצבא? תודה רבה ויום טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!

הוספת תגובה

• דחוף! - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    20/12/2012

תופעות לוואי הן דבר שלא ניתן ליצפות את עצמתו מראש. נסי את הטיפול בלווי הרופא שלך שייעץ לך במקרה של תופעות אלו. לגבי הצבא וכיצד הדברים מתבצעים?-דברי עם משקית הת"ש שלך וקבלי ממנה הדרכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו