סידור ימי מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סידור ימי מחזור
    דפנה
    13/01/2013

שלום רב,
    התחלתי לקחת גלולות מסוג אמילי שלקחתי במשך חודשיים..עשו לי תופעות לוואי מאוד לא נעימות ואז עברתי לגלולות מסוג בלארה.. את החבילה הראשונה של הגלולות (השלישית בעצם מאז שהתחלתי בכלל להשתמש בכל סוג שהו של גלולות) לקחתי ברצף אחרי החבילה השנייה של אמילי כי הייתי בסופ"ש של הפסקת הגלולות באילת עם חבר שלי ורציתי לדחות את קבלת המחזור.. אני אמורה לסיים לקחת את הגלולה האחרונה בחפיסה מחר (יום שני) ולקבל מחזור כנראה ביום חמישי/שישי.. אני רוצה לסדר את הגלולות ככה שאתחיל כל פעם חבילה חדשה בימי חמישי במקום בשלישי כמו שעד עכשיו אני נוהגת להתחיל וככה בסופ"שים אני אוכל להנות מבלי להיות במחזור (חבר שלי חייל וחוזר רק בסופשים הבייתה..) האם יש אפשרות שאסיים את הגלולה האחרונה מחר (יום שני) ובחמישי כבר אתחיל את החבילה החדשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סידור ימי מחזור

הוספת תגובה

• סידור ימי מחזור - תגובה

ד''ר דליה מנסור-שווקה
    13/01/2013

תקדימי את נטילת הגלולה הראשונה ב 3 ימים וכך הוסת יקדים לך ב 3 ימים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בטוחה שהבנתי..

דפנה
    13/01/2013

מחר יום שני זאת הגלולה האחרונה מהחפיסה.. אני אמורה לקבל בערך ביום חמישי-שישי.. אז בעצם את מציעה לי להתחיל את החפיסה החדשה כבר ביום חמישי וככה בעצם סוג של לדלג על המחזור של החודש הנוכחי אבל להנות בהמשך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרות נוספת

דפנה
    15/01/2013

היא שאמשיך לקחת היום ומחר גלולות.. וביום חמישי בעצם אתחיל את שבוע ההפסקה שלי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו