הפרשות חומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות
    יעל
    26/03/2013

שלום, אני לוקחת גלולות מסוג יז ולפני מס' שבועות דילגתי על מחזור. כעבור בערך שבוע החלו להיות לי הפרשות חומות שלא פוסקות ורציתי לדעת אם יש דרך להיפטר מהן.
    בעבר כבר קרה שדילגתי על המחזור ובעקבות זה היו לי הפרשות חומות, אך הפעם חשוב לי להיפטר מהן בהקדם.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות חומות

הוספת תגובה

• הפרשות חומות - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    27/03/2013

אפשר לנסות לפתור זאת עי חיזוק המרכיב האסטרוגני של הגלולה. פני לרופא הנשים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יעל
    27/03/2013

אני יודעת שזה מצב שייפתר כאשר אני אקבל מחזור ואז אתחיל חפיסה חדשה של גלולות. השאלה אם יש משהו שאני יכולה לעשות שימנע את זה עד אז, בימים הקרובים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    27/03/2013

ראי תשובתי הקודמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו