שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    הילה
    23/05/2013

שלום רב!
    בחודש הזה שחכתי 2 גלולות .. אחת אחרי השנייה . ושבוע לאחר מכן גלולה נוספת . המשכתי לקחת גלולות רגיל . עד שסיימתי את החפיסה . בשבוע שלאחר שחיכת הגלולה השלישית קיימתי יחסי מין פעם אחת . כדי להיות רגועה בגלל ששכחתי 3 גלולות לקחתי פוסטינור אחרי יומיים מקיום היחסים . הווסת שלי היתה אמורה להופיע ב20 לחודש אבל לא הגיע כי היה לי גם דימום בשבועות הראשונים לחודש כי שחכתי את שתי הגלולות . ב22 קיבלתי דימום ושארתי שזה המחזור משום שכנראה הוא איחר בגלל שלקחתי את הפוסטינור . בכל מקרה לקחתי את הגלולה הראשונה כי אני יודעת שביום הראשון למחזור לוקחים את הגלולה הראשונה בחפיסה . השאלה שלי היא האם זה המחזור , או שזה דימום ועליי לחכות למחזור ולא לקיים יחסים עד חודש הבא כדי להיות רגועה .. והאם פעלתי נכון שהתחלתי לקחת את הגלולה הראשונה בחפיסה וכך הלאה . אשמח לתשובה כמה שיותר מהר . תודה ( הדימום לא ממש קטן אבל יחסית למחזור שלי זה דימום סביר ..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• הערה

הילה
    23/05/2013

* האם זה דימום כתוצאה מהפוסטינור ( תופעת לוואי )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    26/05/2013

טילת הגלולות כנראה אינה דרך הבחירה עבורך. כדאי לך לשקול אמצעי מניעה על בסיס חודשי שימנע שיכחה.
    קשה לעקוב אחר כל ההתנהלות שלך אך כדאי שתבצעי בדיקת הריון ואחריה תתמידי בנטילת התכשיר שאת נוטלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    26/05/2013

נטילת גלולות כנראה אינה דרך הבחירה עבורך. כדאי לך לשקול אמצעי מניעה על בסיס חודשי שימנע שיכחה כמו נוברינג או מדבקה.
    קשה לעקוב אחר כל ההתנהלות שלך אך כדאי שתבצעי בדיקת הריון ואחריה תתמידי בנטילת התכשיר שאת נוטלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

הילה
    26/05/2013

אז האם המחזור יכול להעלם לי החודש בגלל הדימומים שהיו לי ? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    26/05/2013

הייתי מבצעת בדיקת הריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

הילה
    27/05/2013

ביצעתי בדיקת הריון ויצא שלילי . יכול להיות שאחד מהדימומים שהיו לי היה המחזור והוא יצא נמוך מהרגיל ?( שחכתי כדור אחרי כדור ובשבוע שאחריו אחד נוסף )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו