כאבי מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי מחזור
    שלי
    23/05/2013

אני סובלת מכאבי מחזור ממש חזקים, לקחתי תקופה גלולות שעזרו לי, אבל בגלל תופעות לוואי הפסקתי. מה אפשר לעשות חוץ מגלולותכ די להקל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי מחזור

הוספת תגובה

• אולי אני יכולה לעזור..

תמי
    27/05/2013

פשוט ראיתי שאף מומחה לא ענה לך, אז אמרתי אולי אני אנסה להציע לך משהו שעזר לי - כשהגלולות הפסיקו לעזור והכאבים נמשכו לקחתי תוסף מזון טבעי כזה של סופהרב של מגנזיום ציטראט עם ויטמין B6 וזה ממש הקל. אבל כאמור אני לא רופאה או מומחית בתחום..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

ליטל
    30/05/2013

אני אברר לגבי זה ואנסה, מקווה שזה יעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי מחזור - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    28/05/2013

ישנן דרכי טיפול אפשריות שונות בין אם תרופתיות ובין אם אלטרנטיביות.
    ניתן לנסות גלולות אחרות שבדכ יעזרו לדבר ומתופעות הלוואי ניתן להימנע עי מציאת הגלולה המתאימה לך. אפשרויות אחרות נעות בין תכשירים טיבעיים כמו שמן נר הלילה דרך דיקור וכו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו