שאלה על מחזור ונטילת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על מחזור ונטילת גלולות
    חני
    09/06/2013

שלום רב!
    אני משתמשת בגלולות הרמונט יותר משנתיים, אני רוצה לדעת האם המחזור שמתקבל בזמן נטילת הגלולה זהה למחזור שמתקבל באופן טבעי אצל מי שלא נוטלת גלולות, כלומר אם גם הביצית הלא מופרית ורירית ודופן הרחם יוצאים גם הם יחד עם הדימום.
    אני שואלת כי אני טיפה לחוצה, קיימתי יחסי מין לא מוגנים וקיבלתי מחזור בתקופה שבין חבילה לחבילה אך הוא היה באיחור של יומיים (בד''כ אני מקבלת תוך יומיים מסיום החפיסה אך הפעם קיבלתי לאחר 4 ימים), בנוסף אציין שהייתי טיפה לחוצה בזמן האחרון.
    אני שואלת כי קרה לי פעם ששכחתי גלולה
    וקיבלתי מחזור ישר יום אחרי, ככה שאני בספק אם אפשר להכנס להריון ולקבל מחזור בכל מקרה.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין גם שימוש באנטיביוטיקה

חני
    09/06/2013

לאחר קיום יחסי המין הלא מוגנים, שתיתי אנטיביוטיקה למשך 10 ימים בגלל דלקת בדרכי השתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין גם שימוש באנטיביוטיקה - תגובה

ד''ר דליה מנסור-שווקה
    11/06/2013

שתיית אנטיביוטיקה יכולה לעכב ספיגת הגלולוה ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על מחזור ונטילת גלולות - תגובה

ד''ר דליה מנסור-שווקה
    11/06/2013

עם גלולולות אין ביוץ ולכן את מוגנת , אך צריך להקפיד לא לשכוח לקחת את הגלולה בזמן
    אם יש לך ספק תפני לרופא נשים מטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו