מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור דחוףגלית22/03/2008
שלום
אני קיבלתי מחזור ב-14.3 ובדר"כ המחזור לא סדיר, אני מתחתנת בתאריך 8.4 ובאותם תאריכים המחזור אמור להיות, ואני רוצה לדחות אותו,הייתי אצל הרופאה והיא נתנה לי כדור דופסטון
(אני לא לא לוקחת גלולות).
שאלתי היא כזאת: באיזה תאריך אני אמורה לקחת את הכדור? ואיזה תופעות לוואי יש לו?
(הרופאה אמרה לי שאין תופעות אבל קראתי באינטרנט יכול להיות דימומים אז איך זה אמור לדחות את המחזור אם מופיע דימומים?
בבקשה תעזור לי אני ממש לא רוצה שיהיה לי בחתונה !!!!!
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלית,
ד''ר יעקב אורבך23/03/2008שאלתך מאד מורכבת ומחייבתהסבר מאד מדוקדק שאינו יכול להנתן בכתב דרך האינטרנט.
התרופה שקבלת מן הרופאה טובה ותעשה את העבודה. אבל, על מנת לעשות זאת עלייך לקחת את התרופה בדיוק כמו שתגיד לך הרופאה.
עלייך לחזור אליה עם נייר ועפרון, ולרשום את הסבריה באופן מדוייק.
מאד חשוב מתי להתחיל את הטיפול, כמה כדורים לקחת כל יום, ומתי להפסיק את הטיפול על מנת לקבל את המחזור,וסת, לפני או אחרי החתונה.
אז לשיהיה במזל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור המשךך
גלית23/03/2008היי תודה שענית לי מהר
אני הייתי אצל הרופאה והיא אמרה לי שצריך לקחת פעמיים ביום,או בוקר וערב או לקחת את שניהם ביחד
והיא בעקרון אמרה לי לקחת ב-4.8
והחתונה שלי ב-8.4
רציתי לדעת אם יכול להיות דימומים? אני נורא בלחץ בגלל זה
תודה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלית,
ד''ר יעקב אורבך23/03/2008תני לי להבין החתונה בשמיני לאפריל, נכון?
אבל הבעהי שלך אינה רק ביום החתונה. את צריכה ללכת למקווה ערב קודם, ואז את צריכה להפסיק לדמם לפחות 7 ימים קודם לכן, נכון?
האם דברת עם הרופאה על כל הדברים האלה?
אני ממליץ לפנות לרופאה שנית, ולהסביר לה את כל הכרוך בהלכות נידה וטבילה.
ייתכן שהרופאה אינה מודעת לכל הדברים שסביב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
גלית23/03/2008אני מתחתנת ב-8.4
הכדור שקיבלתי הוא כדי לדחות את המחזור,ולכן הבנתי שאני אמורה להתחיל להשתמש בו שבוע לפני - התאריך שאני אמורה לקבל הוא ב-10.4 אז לפי איך הרופאה אמרה אני צריכה להתחיל שבוע לפני כלומר ב-3.4.
שאלתי היא: האם נראה לך שזה התאריך שאני צריכה לקחת את הכדור (דופסטון)?
והאם יכול להיות לו תופעות לוואי תוך כדי לקיחתו?
תודה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נערה מתבגרת ואיחור בקבלת המחזור
אובחנתי עם מיקרואדנומה
נטילת פוסטינור ותופעות לוואי קשות
בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור
תחילת מחזור עם דם שחור וקרישי דם והאם תקין
דימום לאחר מחזור לילדה בת 12
דילוג על גלולה למניעת היריון, האם מוגנת
מחזור ראשון - ילדה בת 12
שחלות פוליציסטיות מהן ההשלכות לטווח הרחוק
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?