שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    יעל
    05/07/2013

היי . אני נוטלת גלולות פוסטינור ובשבוע האחרון לא הקפדתי על אותה השעה (נטלתי שעתיים או שעה ואפילו יותר מהזמן שקבעתי לעצמי לנטילת הגלולה. משום שהסבירו לי שהשעה שקובעים לנטילת הגלולה זה כדי לא לשכח .... ) אז קודם כל רציתי לדעת אם ישנה סיבה שעדיף לא לאחר את נטילת הגלולה בכמה שעות . ודבר שני התחיל לי דימום ביום ה17 לנטילת הגלולות שנמשך גם עכשיו (היום הראשון להפסקה בין החפיסות )
    רציתי לדעת מה עליי לעשות ... לקחת את הגלולה הראשונה של החפיסה כרגיל כי הדימום נמשך או לחכות שבוע ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    05/07/2013

נראה לי שהתבלבלת בשם הגלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    05/07/2013

רצוי לקחת את הגלולות באותה שעה אולם יעילותן לא נפגעת באיחור של עד12שעות אך יתכנו יותר תופעות לוואי כמו דימומים.
    דימומים הינם תופעהמוכרת גם ב 3 החפיסות הראשונות.
    במקרה של שימום ממשיכים הנטילה כמתוכנן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    05/07/2013

רצוי לקחת את הגלולות באותה שעה אולם יעילותן לא נפגעת באיחור של עד12שעות אך יתכנו יותר תופעות לוואי כמו דימומים.
    דימומים הינם תופעהמוכרת גם ב 3 החפיסות הראשונות.
    במקרה של דמום ממשיכים הנטילה כמתוכנן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו