כאבי מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי מחזור
    קיסי
    27/10/2013

אני בת 18 ובזמן האחרון אני סובלת ממש מכאבי מחזור חזקים, אני לוקחת כדור וזה עובר, אבל אני שמה לב שאני תמיד פונה לזה ובגלל שזה קורה לאחרונה כמעט כל חודש זה נראה לי קצת יותר מדי.. השאלה שלי אם יש דרך טבעית לטפל בזה? ומה קרה שפתאום הכאבים התחזקו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי מחזור

הוספת תגובה

• כאבי מחזור - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    28/10/2013

נסח כדורי שמן נר הלילה כל יום באופן קבוע. זו לא תופעה נדירה אלא שכיחה ביותר. גלולות גם יכולות לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי, כדאי לך לחשוב על טיפול טבעי

שילה
    30/10/2013

שאפשר להשיג בכל רשת פארם גדולה. יש סירופ טבעי שנקרא 'סירופ היפופיאה בתוספת גדילן מצוי'. הוכח מחקרית שלמרכיבים הפעילים בגדילן יש השפעות חיוביות על תפקוד הכבד (משפיע ישירות עכל מחזור הדם בייחוד בימי הווסת).
    נחשפתי לסירופ הזה כשעשיתי ניקוי רעלים ועל הדרך ה גם פתר לי את בעיית כאבי המחזור. היום אני בקושי מרגישה כאבים (אולי התכווצויות קטנות שלא מפריעות לי בכלל)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש בעד גלולות

שרון
    28/11/2013

היי קיסי. אני לוקחת פמינט שאלה גלולות למניעת הריון, וכאבי המחזור שלי פחתו בזכות זה. תפני לרופא נשיים ויתאימו לך גלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו