ביקור ראשון אצל רופא נשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביקור ראשון אצל רופא נשים
    קלרה
    23/01/2014

שלום,
    אני בתולה.
    הייתי אצל רופא נשים כי זה היה ה בהול (חולשה, כאבים) והנ"ל הפנה אותי לבדיקת א.ס עקב דימום בין וסתי.
    במוקד לזימון תורים שאלו אותי בטני או וגינלי? ולא הבנתי.. לא צויין על ההפנייה .
    אח"כ הבנתי את פשר הדברים זה בטני כי אני בתולה.
    וזה מה שרשום על טופס ההפניה "בתולה."
    זה קצת לא היה נעים שהפקידה לה משלמים את 30 ₪ עבור הבדיקה צריכה לדעת מה כתוב שם " בתולה" למה לא יכל לציין בטני/ וגינלי?
    האם מי שמקיימת יחסים כותבים במקום וגינלי "דפקו אותה".
    והוא חזר על זה גם במכתב ההפניה השניה.

רופא הנשים לא.ס אליו הגעתי , ביצע את הבדיקה ואמר שאם לא הייתי בתולה אז היו עושים וגינלי כי אפשר לראות דברים.

מה שקרה שרופא א.ס ביקש שאחזור אליו לבדיקה חוזרת וכך היה.
    כמובן ששוב ביצע בטני אך הפעם בסוף הבדיקה כשישבתי מולו בשולחן הוא שוב הזכיר שאם לא הייתי בתולה היה עושה וגינלי ואז הוסיף ואמר " טוב לא נכריח אותך" הכוונה לקיום יחסים.
    היה לו מין גיחוך כזה ואז שאל את ממש לא קיימת יחסים בכלל או ש...? רצה לדעת אם אני בתולה טכנית או שממש אף אחד עוד לא נגע בי. הייתי בהלם מה זה עניין שלו? .כל כך רציתי לענות לו לחוצפן אבל שתקתי כי אני ביישנית ודיי נפגעתי מזה.
    מה דעתכן על ההתנהלות?
    תודה
    אני רוצה לציין שאני בת 24

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביקור ראשון אצל רופא נשים

הוספת תגובה

• ביקור ראשון אצל רופא נשים - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    04/02/2014

התנהלות לא הולמת ואת יכולה להביע את הרגשתך בכתב או בעל פה כלפי הרופאים עצמם או אל האחראים עליהם כדי להגביר מודעות לרגישות התנהלות מומלצת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צריכה את העזרה שלך

קלרה
    04/02/2014

ראשית תודה על התשובה. שנית, כבר עבר קצת זמן אז נרגעתי למרות שיש לציין שבכיתי בכל פעם שנזכרתי. אמא שלי בכלל טענה שאשכח מזה ומי צריך בעיות.
    אני חושבת שבתולות לא צריכות להגיע לרופא זכר כי הם לא רגילים לראות כאלו רובן פונות בטח לנשים אולי בגלל זה ככה הגיב כי הייתי לו "עוף מוזר" בנוף.

יש לי בעיה גניקולוגית אשמח ליעוץ:
    לא חזרתי לרופא להמשך טיפול, אלא לרופאה הייתה מקסימה אליי אבל טוענת שאני צריכה להיכנס לניתוח בהרדמה מלאה בבי"ח להוציא את הממצא שכנראה זה פוליפ. היא לא נתנה לי מקום להתלבטויות ,רציתי כדורים להפסיק א הדימום.
    היא טוענת שכנראה אאבד את בתולי והוסיפה מיוזמתה, שאם זה חשוב אפשר לתפור חזרה...

אישית אני לא רוצה שום ניתוח, מתביישת להגיע לבי"ח שמא אעורר גיחוכים נוספים על הבתולין כי בעצם אי אפשר לבדוק אותי ובטח לא לנתח עם הציוד הקיים וכל הרופאים המנתחים הם גברים ואין לי כח לעורר תשומי מיוחדת בקשר לאיך לטפל בי בדיוק כמו עם בדיקת U.S.
    אז הרופאה לא נתנה מרשם לכדורים אבל דווקא הרופא המטפל שעדיין לא ראה את תוצאות א.ס אמר בזמנו כשדיברתי על כדורים, שאם עוד 10 ימים לא יפסיק הדימום לחזור אליו כמובן שהדימום לא פסק ולא חזרתי... את חושבת שיש סיכוי שהוא ייתן לי מרשם? אני חוששת שהוא גם ידבר על ניתוח ואיתו אני ממש לא רוצה לרדת לרזולוציות של הבתולין והניתוח ואני לא עושה את הניתוח הזה כי אני החלטתי !!!!
    מה שברור לי שאני חייבת מרשם לכדורים בשם הקספרון.
    אז מה היית עושה במקומי? האם גם רופאת משפ' יכולה לרשום מרשם שכזה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צריכה את העזרה שלך - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    05/02/2014

קשה לתת מענה דרך מחשב.
    נבדק עי רופאים וקיבלת המלצות.
    מביניהם עליך לבחור או להמשיך להתייעץ.
    הקסקפרון ניתן לקבל גם דרך רופא משפחה אך לא ברור אם זו הבחירה הנכונה.
    יקבע רק מי שבדק אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו