כאבים וריח לא נעים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים וריח לא נעים
    אנונימי
    20/03/2014

שלום,
    אני ובן זוגי מקיימים יחסי מין אחת לשבוע-שבועיים, התדירות שבה אנחנו נפגשים כי גרים רחוק זה מזו. נוטלת גלולות מרסילון.
    כל הזמן יש לי פטריה חוזרת בנרתיק, וחוששני שאינה עוברת גם לאחר טיפולים. ההפרשות צהובות. לפעמים לא מרגישים, ולפעמים כואב.
    גם ישנו ריח לא נעים מהאיזור - בדרך כלל חלש ונסבל, אבל בעת יחסי מין ולאחריהם מאוד חזק ורע. דומה מאוד לריח דגים.
    כמו כן, באותו הקשר, מאוד קשה החדירה בהתחלה ולעיתים מאוד כואבת - כאילו יש מעין מחסום שלא נפתח. לאחר כמה דקות של יחסי מין מתחיל לכאוב גם. אותו הדבר גם רלוונטי לגבי טמפונים - אני לא משתמשת בטמפונים כי מאוד קשה לי להכניס אותם.
    אני שומרת מאוד על היגיינה, ודואגת להתקלח עם סבונים אינטימיים. גם בן זוגי מאוד נקי.
    אני נוטלת מקרודנטין לאחר יחסי מין למניעת דלקות בשתן.
    כשהייתי בצבא, רופא הנשים אמר לי שהפטריה לא מזיקה ואם היא מפריעה לי, עלי למרוח אגיסטן. האגיסטן לא עזר כלל, ובעבר גם הקרם הואגינאלי לא עזר.

מה עלי לעשות?

ובאותה הזדמנות שאלה נוספת: באשר לדלקות בשתן, האם אצטרך ליטול את המקרודנטין לנצח? כבר שנה אני נוטלת ועדיין יש דלקות כשאני שוכחת לקחת את הכדור.

תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים וריח לא נעים

הוספת תגובה

• כאבים וריח לא נעים - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    21/03/2014

לדעתי מה שאת מתארת אינו פיטריה אלא וגינוזיס ווסטיבוליטס. ממליצה לפנות לבדיקת רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו