מעבר בין גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר בין גלולות
    דפנה
    30/11/2014

נטלתי במשך כשנה וחצי גלולות מסוג בלארה עד שהחלפתי רופא נשים לפני כחודש וחצי שהמליץ לי על מעבר לגלולות אחרות מסוג פלורט.
    לצערי אני אחרי שבועיים של נטילת הגלולות (נשאר לי עוד שבוע..) ויש לי המון פצעים על הפנים. הן נהיו שומניות מאוד ויש לציין שמעולם לא סבלתי מעור פנים בעייתי או מחצ'קונים. אני בת 24 ללא רקע הורמונלי בעייתי. אני ממש מפחדת להמשיך להשתמש בהן. ברור שאקבע תור נוסף לרופא ליעוץ ושיסתכל . אבל כרגע רק כדי להיות רגועה- רציתי לדעת האם בתום החפיסה הזו שאני לוקחת ואחרי השבוע הפסקה אני יכולה לחזור לקחת את הגלולות הקודמות0 בלארה? והאם אסבול מתופעות לוואי כלשהן? מלחיץ אותי שיהיו לי דימומים בין לבין...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר בין גלולות

הוספת תגובה

• מעבר בין גלולות - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    30/11/2014

את יכולה לחזור לבלרה.זו כנראה הגלולה הנכונה עבורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

דפנה
    01/12/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו