גלקטוריאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלקטוריאה
    רעיה
    15/07/2015

היי,
    לאחר קיום מגע מיני היה לי הפרשת חלב מהשד, ללא היריון. ( לא קיימנו יחסים מלאים אלא גירוי של השד ..אני בתולה ולא הייתה חדירה הוא גמר קרוב לנרתיק אז גם לקחתי פוסטינור ולאחר כמה ימים היה לי דימום בצורת מחזור)

הלכתי לרופאת המשפחה והיא שלחה אותי לבדיקות הורמונים בגלל גלקטוריאה .

הבדיקות דם התבצעו היום, והיה לי שוב הפרשת חלב מהשד היום לאחר שלחצתי על הפטמה בשד השמאלי. יש לי גם כאב בשד השמאלי, בדקתי ביד ולא מרגישה גושים משונים .

אני ממש בלחץ ולא יודעת ממה זה נגרם ומה יכול להיות הבעיה.
    אני חוששת שאולי אני בהיריון, או שאולי יש לי סרטן שד, או גידול ביותרת המוח או גידול בבלוטות התריס.

החיפושים באינטרנט מלחיצים אותי יותר!
    מה יכול להיות הסיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלקטוריאה

הוספת תגובה

• גלקטוריאה - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    18/07/2015

כל הדברים שמנית, אולם היות שפנית לרופא, בקרוב תתבהר התמונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מתבגרת
    22/07/2015

אני יכולה להיות בהריון במצב כזה?
    עשיתי 4 בדיקות ביתיות וכולם יצאו שליליות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר דגנית סמואל
    26/07/2015

לפי מה שכתבת, כנראה שלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום ממושך

מיכל
    27/07/2015

היי אחרי הפוסטינור שלקחתי ב6.7 הופיע דימום ב10.7 עד שלשום היו לי דימום והם פסקו.. הייתי אמורה לקבל מחזור בסביבות ה20 לחודש לאחר שהמחזור האחרון ב23.6.

הלכתי לרופא נשים ביום שבת והוא עשה לי בדיקת אולטרסאונד אמר שרואה קצת דם ברחם ושהמחזור יגמר תוך כמה ימים ובאמת נגמר. אמר 0 אחוז הריון.

בדקתי שוב היום הריון ויצא שלילי..
    ביומיים האחרונים יש לי כאבי ראש וכואב לי כזה בעיניים וראיה מרחוק מטשטשת... זה סימן להריון?
    תופעת לוואי מהפוסטינור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו