מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה..מישהי17/05/2008
שלום אני בת 16
אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין..
בפעם הראשונה שקיימנו ירד לי דם..היה דם רק על התחתון
גם בפעם השנייה...ובפעם השלישית ירד לי דם גם כשעשיתי פיפי...
כשאני עושה פיפי בסוף כשאני עומדת לסיים כואב לי לעשות...
האם זה בסדר וזה יעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהי שלום,
ד''ר יעקב אורבך17/05/2008דימום אחרי מגע מיני בפעמים הראשונות הינו דבר שכיח ביותר.
הדימום נובע כתוצאה מהרחבה של קרום הבתולים, עם פציעה של הקרום באזור אחד או יותר.
הדימום שחוזר על עצמו בפעם השניה או השלישית הינו שכיח, ואינו צריך לעורר דאגה.
הדימום בשתן יכול לנבוע מדלקת בדרכי השתן.... נכון, וגם זו קשורה לקיום יחסי מין בפעם הראשונה.
התופעה הזו שכיחה עד כדי כך שהיא נקראת בשפה הרפואית "דלקת בדרכי השתן של ירח הדבש"
ולמה ירח הדבש? משום שפעם נהוג היה לקיים יחסי מין בפעם הראשונה בירח הדבש.... ממש לא להאמין, נכון?
אז גם זו אינה סיבה לדאגה. במידה והתופעה לא תעבור תוך יום יומיים, כדאי לפנות לרופא ולקבל טיפול אנטיביוטי.
לא ניתן לסיים תשובה כזו מבלי לשאול שתי שאלות:
1. האם את משתמשת בגלולות?
2. האם שמעת על החיסון כנגד סרטן צוואר הרחם?
שני הדברים הופכים מאד רלבנטיים, עכשו, כשהתחלת לקיים יחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
מישהי17/05/2008לא אני לא משתמשת בגלולות...
ושמעתי על החיסון...
האם צריך להשתמש בגלולות?עם כן איזה? והאם צריך מרשם רופא?
ולגבי החיסון...אפשר לעשות אותו בכל גיל?ולא קשור עם אני מקיימת יחסי מין או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
מישהי17/05/2008ולא ענית לי לי בקשר לכאב כשאני עושה פיפי...
אניע ושה ואז בסוף כשאני כמעט מסיימת זה כואב..
זה בסדר ויעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נערה מתבגרת ואיחור בקבלת המחזור
אובחנתי עם מיקרואדנומה
נטילת פוסטינור ותופעות לוואי קשות
בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור
תחילת מחזור עם דם שחור וקרישי דם והאם תקין
דימום לאחר מחזור לילדה בת 12
דילוג על גלולה למניעת היריון, האם מוגנת
מחזור ראשון - ילדה בת 12
שחלות פוליציסטיות מהן ההשלכות לטווח הרחוק
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?