דימום מוכתם חום בין וסתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום מוכתם חום בין וסתי
    קלייר
    19/01/2017

שלום ! אני בת 20 סובלת מדיסמנוריאה כל הזמן מגיל 13 כאבים מגבילים עם בחילות וכאבי ראש , והמחזור שלי מגיע כל 35 יום בממוצע פעם היה מקדיפ ומאחר פלוס מינוס חודש ועכשיו יותר לכיוון של מאחר .. הפעם הזאת קיבלתי מחזור אחרי חודש!!! ואפילו לא היה דיסמנוראה שום כאב(3 פעם בחיים עד עכשיו לא היו כאבים וזה אחד מהם) הוסת רגילה 4 ימים ... בזמן אחרון אני התחלתי לדאוג מאוד הרבה מכל מני בעיות בחיים ומטיסות מטלטלות שעברתי .. היה לי וסת הפעם ב-26 לדצמבר וב-16 ינואר עד עכשיו (18) התחיל לי דימום חופ( כתמים עם הפרשות ) משהו ממש קטן וזה כבר 4 ימים וזה ממש מוזר .. (זה קרה לי בעבר ) אבל זה מדאיג אני פעילה מינית אבל תמיד עם קונדום והגנה ואחרי זה אני עם הדאגות שלי בודקת אם היה חור בקונדום ממש טוב בודקת ואין שום סיכוי שזה השרשרה , מה זה יכול להיות ? אני לא יכולה חודש שלם ללכת לרופא בינתיים .. פליז מה יכול לגרום לדימום בין וסתי? (אני בריאה בדרך כלל רק יש לי מתחים נפשיים) וגם אני צריכה לבדוק את הדיסמנוראה שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום מוכתם חום בין וסתי

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דגנית סמואל
    20/01/2017

ממליצה לך לפנות לטיפול כולל אצל גינקולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו