גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    להלה
    07/06/2008

התחלתי לקחת רוקאטן אני כבר לוקחת שבוע אך הבנתי שזה לא בשבילי כי מבחינה פיזית זה הורג אותי פשוט. אני מרגישה תמיד חלשה ותשושה ובכללי ההרגשה לא טובה. בכל מקרה החלטתי להפסיק את הטיפול, חשבתי ללכת להוציא גלולות...האם גלולות הן באמת טובות לעור הפנים כמו שאנשים אומרים? וכמה זמן צריך לחכות אחרי הטיפול ברוקאטן עד שהגלולות יתחילו לפעול ואני אוכל לקיים יחסי מין ללא הגנה? אני פשוט קראתי שרוקאטן מנטרל את השפעת הגלולות ואני לא מעוניינת בהריון בלתי רצוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• שלום אני,

ד''ר יעקב אורבך
    07/06/2008

לרואקוטן יתרונות רבים, כמו גם חסרונות לא מועטים.
    במידה ולא ניסית גלולת הייתי תמיד ממליץ על גלולת כקו טיפולי ראשון, במידה ואין הוראות נגד ללקיחת גלולות.
    הגלולות שעשויות לעזור לך יותר בטיפול בעור הפנים הן הגלולות עם תכולה גבוהה יותר של אסטרוגן, או תכולה נמוכה יותר של פרוגסטרון.
    למרות זאת, יש לומר שרוב הגלולות עוזרות בטיפול באקנה. גם זה, במידה ואת עומדת בתופעות הלואי, הקלות, של הגלולה למניעת הריון.
    היתרון הגדול של הגלולות, שהן משלבות יתרונות רבים ונוספים על מניעת ההריון.
    הגלולוה מקלה על כאבי המחזור ועל כאבי הביוץ, הגלולה מפחיתה את כמות הדימום הוסתי, וכנראה שמורידה גם את השכיחות של ההדבקה בדלקות של האגן הקטן.
    יש לקחת בחשבון שעד שתראי השפעה של הגלולה על עור הפנים עלייך לחכות לפחות שלושה חודשים.
    הגנה נגד הריון מתחילה מן היום הראשון, במידה והתחלת את הטיפול בגלולות ביום הראשון של הוסת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו