מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור שלא זורם כלל נשאר בנרתיקנ31/10/2021
אני בת 28 וחצי שלוקחת כדורי דקסטמטזון בגלל תת פעילות בלוטת האדרינל קיבלתי מחזור בגיל 13 אבל יש לי תופעה מוזרה המחזור אינו זורם ויש לי כאבי בטן חזקים כדי שהמחזור יזרום אני צרכה לקחת לפחות 2 כדורי אופטלגין ואז הזרימה חזקה והכאבי בטן פוסקים כתוצאה ממה מצב זה אני לוקחת כדורי ברזל באופן קבוע בגלל הזרימה החזקה כתוצאה מהמשכחי כאבים
נ.ב בעוד שבועיים אני צרכה לעבור ניתוח להרחבת הנרתיק בגלל ניסיון לאולטרסאונד וגינלי שלא היה אפשרות לבצע כי המתמר לא נכנס אני ללא קרום בתולין אחרי ביקור אצל רופאת נשים נאמר לי שפתח הנרתיק שלי קטן האם יש קשר בין שני הדברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרסאונד אפשר לעשות גם בגישה ביטנית לאחר מילוי שלפוחית
ד``ר דגנית סמואל31/10/2021כדי ךענות על שאלתך יש לבדוק אותך אולם חלק מהדברים שאת כותבת לא מסתדרים לי. וסת תצא אם את רוצה או לא רוצה, עם או בלי אופטלגין. ברגע שיש פתח קטן, היא יוצאת.
כמו כן לגמרי לא ברור לי מה הניתוח שאת עומדת לעבור ומדוע. אולטראסאונד אפשר לעשות גם בגישה ביטנית לאחר מילוי שלפוחית.מה מטרת הניתוח ומה מתכוונים לעשות לך?
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההניתוח שאני צריכה לעבור הוא ניתוח להרחבת פתח הנרתיק
נ31/10/2021הניתוח שאני צרכה לעבור הוא ניתוח להרחבת פתח הנרתיק אני מאובחנת עם cah קלאסי שהתבטא באיברים פנימיים נקביים וחיצוני זכר עברתי ניתוח לתיקון בגיל שנתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחת הדרכים להקל על עצמת הדימום והכאבים
ד``ר דגנית סמואל31/10/2021אחת הדרכים להקל על עצמת הדימום והכאבים יכולה להיות נטילת גלולות. לגבי הניתוח, אני מניחה שאת מטופלת בידיים טובות ושנסיון ביצוע הרחבות עם מרחיבים בהדרגה לא התאים למקרה שלך.
בכל מקרה, אני מאחלת לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נערה מתבגרת ואיחור בקבלת המחזור
אובחנתי עם מיקרואדנומה
נטילת פוסטינור ותופעות לוואי קשות
בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור
תחילת מחזור עם דם שחור וקרישי דם והאם תקין
דימום לאחר מחזור לילדה בת 12
דילוג על גלולה למניעת היריון, האם מוגנת
מחזור ראשון - ילדה בת 12
שחלות פוליציסטיות מהן ההשלכות לטווח הרחוק
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?