מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות שונותמישהי23/06/2008
שלום אני בת 16 וברצוני לשאול כמה שאלות:
קודם כל באיבר המין שלי השפתיים הקטנות ממש בולטות יותר מהשפתיים הגדולות וגם באיזור הדגדגן זה בולט יותר. השאלה שלי היא האם זה בסדר? פשוט אני מתביישת ללכת לגיניקולוג אם אני אצתרך. אני גם נוהגת לאונן ע"י שפשוף בדגדגן ואני מצליחה להגיע לפורקן מיני (אורגזמה) וקורה שאני מאוננת הרבה ואז הדגדגן שלי ממש מתנפח ממש, האם זה בסדר? האם זה לא ישפיע על הפוריות שלי או על הפסקת המחזור שלי??
רציתי להגיד גם שניסתי להנות מהחדרת אצבעות אבל זה כואב לי אני יכולה להחדיר רק אצבע אחת יותר מאחת זה כואב לי(אני בתולה, לא קיימתי יחסי מין) האם זה בסדר שזה כואב או שאפילו שאני בתולה זה לא אמור לכאוב??
המחזור שלי גם לא סדיר כל כך. לפני חודשיים קיבלתי מחזור, זה לא היה כמו מחזור זה נמרח כזה ולא היה כמעט כלום, ובאותו חודש קרה לי פעם שנייה אותו הדבר.
ובחודש הזה היה לי מחזור אבל מעט יותר מהרגיל ולא היו לי תופעות שיש לי בדרך כלל לפני מחזור, וגם לא היו לי כאבים בכלל. האם זה בסדר האם המחזור יסתדר ויהיה נורמלי?
אשמח לקבל תשובה. :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהי שלום,
ד''ר יעקב אורבך23/06/2008צורת איבר המין שונה מאשה לאשה, בדיוק כשם שצורת הפנים, האף ואיברים אחרים בגוף משתנים.
כשתגדלי ולא תהיה בעיה בתפקוד המיני, אז תדעי שהכל נורמלי ורגיל אצלך.
בזמן גירוי מיני, ביחסי מין או אוננות, הדגדגן מתמלא בדם ותופח. התופעה נורמלית לחלוטין.
לא. אוננות לא תשפיע על הפוריות, ולא תגרום להפסקת הוסת.
הכנסת האצבע לתוך הנרתיק דרך קרום הבתולים יכולה לכאוב. המקום צר. עם הזמן, אם באוננות, או בקיום יחסי מין, האזור יתרחב והכאב יעלם.
בגילך המחזור אינו צריך להיות סדיר. אין שום סיבה לדאגה, עם הזמן גם המחזור יסתדר ויהפוך לסדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :-)
מישהי24/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נערה מתבגרת ואיחור בקבלת המחזור
אובחנתי עם מיקרואדנומה
נטילת פוסטינור ותופעות לוואי קשות
בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור
תחילת מחזור עם דם שחור וקרישי דם והאם תקין
דימום לאחר מחזור לילדה בת 12
דילוג על גלולה למניעת היריון, האם מוגנת
מחזור ראשון - ילדה בת 12
שחלות פוליציסטיות מהן ההשלכות לטווח הרחוק
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?