ד"ר יש לי שאלה ממש ממש דחופה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר יש לי שאלה ממש ממש דחופה..
    סיוון
    15/07/2008

שלום ד"ר מה נשמע? אני בת 16 ויש לי מחזור כבר שנתיים. עכשיו החופש הגדול ואני רוצה ללכת עם חברות לבריכה ולים, וקבענו מחר ללכת ויש לי מחזור. אני רוצה להשתמש בטמפון אבל הבעיה היא שאף פעם לא השתמשתי בטמפון. יש לאמא שלי טמפונים שהם די קטנים עם חוט ארוך קצת. האם אני יכולה להכניס לבד? האם זה מסוכן ויכול לגרום למשהו? האם אין לזה סיכון? זה כואב להכניס? האם יכול להיתקע לי הטמפון בפנים תוך כדי שאני בבריכה ואחר כך אני לא יוכל להוציא אותו? אולי החוט יקרע או משו? ואם אני שמה את הטמפון בערך ב-9 בבוקר, עד מתי אני יכולה להיות איתו ואז להחליף לתחבושת או משהו אחר? ד"ר זה די דחוף אני צריכה תשובה בבקשה תענה לי ... תודה מראש, שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סיוון

ד''ר שבתאי רומנו
    15/07/2008

ובכן את יכולה להשתמש בטמפון ובד"כ אין עם זה בעייה. כדאי להשתמש בטמפון מיני שהוא קל יותר להחדרה ונוח לשימוש. ישנם מקרים מסויימים שקשה להכניס טמפון במבנה מסויים של רום בתולין. בעת הכנסת הטמפון יש להחדירו בזהירות ובעדינות בכדי לא לפגוע בקרום הבתולין ואין גם בעייה בהוצאתו בהמשך ואין סיכון בהכנסתו והוצאתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיוון

ד''ר שבתאי רומנו
    15/07/2008

ובכן את יכולה להשתמש בטמפון ובד"כ אין עם זה בעייה. כדאי להשתמש בטמפון מיני שהוא קל יותר להחדרה ונוח לשימוש. ישנם מקרים מסויימים שקשה להכניס טמפון במבנה מסויים של רום בתולין. בעת הכנסת הטמפון יש להחדירו בזהירות ובעדינות בכדי לא לפגוע בקרום הבתולין ואין גם בעייה בהוצאתו בהמשך ואין סיכון בהכנסתו והוצאתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו