דימום מחזור קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום מחזור קשה
    אמא
    15/07/2008

שלום רב, בתי הבכורה בת 13 וחצי. לפני כשבעה חודשים קיבלה לראשונה מחזור ומאז היא מקבלת אותו מידי חודש ובאופן סדיר, ממש "כמו שעון שווייצרי". הבעיה היא שכל מחזור מלווה בכאבים ובדימומים חזקים מאוד, בעוצמה יוצאת דופן. היא אמנם למדה לאחרונה להשתמש בטמפון אבל נאלצת לשים גם טמפון וגם תחבושת, וגם זה לא מספיק. היא מחליפה אותם בתדירות גבוהה מאוד, לעיתים כל חצי שעה, וקורה לא מעט שהיא לא מספיקה להחליף בזמן והיא מכתימה את בגדיה. היא סובלת גם מכאבי בטן. בסופו של דבר המחזור החודשי משבית אותה מכלל פעילות וכמובן גם משבית את שמחתה. בדרך כלל היא ילדה שמחה ובריאה, רוקדת 7 שעות בשבוע. אני לא יודעת אם רלוונטי לציין, אבל אני קיבלתי מחזור לראשונה רק בגיל 15 ומעולם לא חוויתי דימומים כל כך קשים. אודה על קבלת עצה מקצועית האם ניתן לסייע בידה ובאיזה אופן. ידוע לי שלעתים גלולות למניעת היריון עשויות למתן תופעות מחזור אבל אני תוהה אם הדבר רצוי נוכח גילה הצעיר של בתי. אשמח גם לשמוע על פתרונות אלטרנטיביים, אם יש כאלה. תודה רבה על הנכונות לעזור לנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום מחזור קשה

הוספת תגובה

• אמא

ד''ר שבתאי רומנו
    16/07/2008

ובכן העובדה שהוסת של ביתך הוא סדיר וממושך וקשה כפי שאת מתארת לעיתים קשור בהפרעה בתפקודי קרישה או מצבים גניקולוגיים אחרים שיש לבדוק ובהתאם לטפל.
    אין ספק שינם מצבים דומים לאלו של בתך והם ניתנים לפתרון, לעיתים ע"י שימוש בגלולות אך יש להבדק ולבדוק מספר פרמטרים קודם לכן. לכן הנני מציע להבדק ע"י רופא נשים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו