איחור הווסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור הווסת
    גל
    15/07/2008

שלום, שמי גל, ולפני 7 חודשים בערך רציתי לרדת במשקל, אז עשיתי דיאטה. ירדתי בערך 7 קילו.. ומאז לא קיבלתי מחזור. לפני חודש וחצי-חודשיים הפסקתי עם הדיאטה ואני רק שומרת על המשקל. אני מאוד מודאגת, ואני לא יודעת מה לעשות.. אני יודעת שיש קשר בין הדברים, אבל אני רוצה לדעת אם גרמתי לבעיה חמורה, אני ממש פוחדת. אשמח אם תעזור/ תעזרי לי.. תודה רבה, גל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור הווסת

הוספת תגובה

• גל

ד''ר שבתאי רומנו
    16/07/2008

טבכן קרוב לודאי שהפסקת הוסתת היא בגלל הירידה במשקל. במידה והינך פעילה מינית יש לשלול שלא מדובר בהריון. במידה ואת אכן לא הרה והתחלת לעלות המשקל , קרוב לודאי שהוסת תחזור. הסימן שהמערכת חזרה לתפקוד בד"כ תתבטא בהופעה של וסת.
    במרבית המקרים התהליך הפיך ברגע שאת חוזרת לתזונה נכונה וחוזרת למשקל נורמלי. אל לך לשכוח שבעצם העובדה שאין וסת את מוגנת . יש לדאוג לאמצעי מניעה במידה ואת מקיימת יחסי מין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו