שאלה- אוננות, קרום בתולין ודימום.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה- אוננות, קרום בתולין ודימום.
    מורן
    30/07/2008

שלום יש לי שתי שאלות: אני מאוננת לעיתים קרובות, היום זו פעם ראשונה שהרגשתי מאוד מסופקת: שמתי לב שהדגדגן שלי יותר גדול ונפוח מהרגיל וגם היו לי המון הפרשות לבנות עם מעט גושים, אבל הרגשתי מעולה אחרי זה (אחרי שסיימתי לאונן). האם מה שתיארתי היא תופעה רגילה? מבחינת הדברים שתיארתי. שאלה נוספת שלי, אחרי מספר פעמיים שאוננתי היום, היה לי מעט דם על האצבעות שהכנסתי לאיבר שלי. הדם היה נוזלי ובהיר יותר מדימום של ווסת. שמתי לב שהדימום יצר כתם על התחתונים, הדימום כעת הפסיק. מעולם לא קרה לי דבר כזה! גם כשקיימתי יחסי מין עם החבר שלי (לשעבר) לא היה לי דימום ובנוסף, אני צריכה לקבל רק עוד שבועיים בערך. אגב, אני בת 17. יש סיבה לדאגה? לפנות לטיפול רפואי? תודה מראש... (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיר כהן

ד''ר שבתאי רומנו
    30/07/2008

התופעה של תפיחות לאחר אוננות בהחלט מוסברת עקב גודש של כלי דם בעקבות הגירו. לגבי הפרשות באופן עקרוני לא אמורות להיות הפרשות מלבד הפרשה שקופה בהירה שנובעת מהפרשה של בלוטות לסיכוך הנרתיק כתוצאה מגירוי מיני. לגבי הפרשה דמית יתכן ופצעת את עצמך וכדאי לבדוק. לפי דבריך את מקיימת יחסי מין ולכן יש לשלול גם אפשרות של הריון כאשר יש דימום בלתי צפו. וכמובן במידה ואכן את מקיימת יחסי מין מלאים ואינך בהריון יש להשתמש באמצעי מניעה בכדי למנוע עוגמת נפש בעתיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו