מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחסוי08/08/2008
קיבלתי מחזור ואז לאחר שבועים התחלתי שוב פעם לדמם בהתחלה חשבתי שאולי לא קיבלתי אך זה נמשך 5 ימים ועכשיו עבר 13 יום בערך ושוב פעם אני מדממת אך בנתיים זה לא דימום חזק אך זה היום השני של הדימום. לא הגיוני שפתאום אני מקבלת מחזור כל שבועים נכון? האם יכול להיות שפצעתי את עצמי? אני בחורה בת עשרים + ולא קיימתי יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגילי שלום,
ד''ר יעקב אורבך08/08/2008סביר להניח שהדימום עליו את מדברת נובע מהפרעה הורמונלית קלה.
לא אמרת האם זו פעם ראשונה שהדבר קורה? האם חל שינוי כלשהוא במצבך הבריאותי, או שינוי קיצוני במשקל גופך?
בכל מקרה, אם אינך מקיימת יחסי מין, אייני סבור שמדובר בבעיה רצינית, אם התופעה אינה חוזרת על עצמה.
במידה והדימום ממשיך לאורך זמן יש מקום להועץ בגניקולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
חסוי09/08/2008לגביי שאלותייך זה פעם ראשונה שזה קורה לי . לא חל שינוי במצבי הבריאותי וגם אין שינוי קיצוני במשקל גופי. אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס, היו כמה ימים ששכחתי לקחת כדור אך השלמתי את המינון בימים שלאחר מכאן, הוספתי את המינון שהחסרתי, האם זה יכול להיות הסיבה לדימום? שכחתי לפני בערך חודשיים. ובנוסף לפני הדימום הרגשתי תקופה ארוכה גודש בחזה, קצת כאב בחזה, לפעמים זה קורה לי לפני קבלת המחזור אך הפעם זה היה הרבה יותר זמן וכואב. האם כנ"ל יש אולי קשר? או שהגודש הוא בסך הכל בהקשר הורמונלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגילי שלום,
ד''ר יעקב אורבך09/08/2008בהחלט יתכן שתת פעילות של בלוטת התריס משפיעה על סדירות הוסת. עלייך לפנות לרופא ולבדוק האם המנון של התרופת שאת לוקחת מספיק, והאם את מאוזנת.
תופעת הגודש בחזה לפני הופעת הינה רגילה, ואינה צריכה לעורר דאגה.
כמו שאמרתי, אם התופעה נמשכת יש מקום לברר את הדימום הלא סדיר אצל רופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובות
חסוי09/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נערה מתבגרת ואיחור בקבלת המחזור
אובחנתי עם מיקרואדנומה
נטילת פוסטינור ותופעות לוואי קשות
בת 15 וחצי בערך שישה חודשים היא לא קיבלה מחזור
תחילת מחזור עם דם שחור וקרישי דם והאם תקין
דימום לאחר מחזור לילדה בת 12
דילוג על גלולה למניעת היריון, האם מוגנת
מחזור ראשון - ילדה בת 12
שחלות פוליציסטיות מהן ההשלכות לטווח הרחוק
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?