ייעוץ- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ- דחוף
    אביטל
    14/08/2008

שלום, אני בחורה בת 25. כבר כמה שנים שאני סובלת מגרד נרתיקי, הפרשות דימומים לא סדירים ובין המחזורים. הייתי אצל מס' רופאי נשים וכל פעם אמרו לי שלא ניתן לבדוק אותי כיוון שאני בתולה. תמיד נתנו לי נרות אך זה לא הועיל. היות ויש במשפחתי הסטוריה של המחלה הייתי מעוניינת להיבדק על אף היותי בתולה כדי להיות שקטה. הייתי אצל רופאה של מתבגרות היא עשתה לי אולטראסאונד בטני ואמרה שאני לא מבייצת וזה יכול להיות הגורם לדימומים אלו. היא הפנתה אותי לערוך בדיקות הורמונליות אבל אני מתביישת לפנות איתן לרופאת המשפחה שלי וגם לא רוצה שאמי שאחות במרפאה הנ"ל תדע מכך. רציתי לשאול מה ניתן לעשות? האם אפשר לאכוף את התהליך הזה ופשוט להיבדק ווגינאלית איפה שהו? אשמח לתשובתכם המהירה. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ- דחוף

הוספת תגובה

• אביטל

ד''ר שבתאי רומנו
    15/08/2008

אביטל בהחלט ניתן לבדוק אותך ויש היום אמצעים להסתכל לתוך הנרתיק ולבדוק את הנרתיק וצוואר הרחם. הבדיקה נקראת וגינוסקופיה.
    מעבר לכך לא ברור האם מדובר בדימום או בהפרשות שהן דלקתיות וניתן לקבל מידע זה. כמו כן במקרים של חוסר ביוץ ניתן לבצע את הבדיקות שהתבקשת במרפאה מקצועית ע"י רופא הנשים המטפל וניתן גם לטפל תרופתית בכדי לפתור את הבעיות.[כמובן שהדבר צריך להעשות אצל רופא נשים שיקח את המשימה לידיו בשיתוף פעולה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו