אי הופעת מחזור זמן ממושך.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי הופעת מחזור זמן ממושך.
    קריס
    22/08/2008

שלום. אני בת 14 , מלפני כ-8 חודשים התחלתי דיאטה כדי לרדת כמה קילו אני לא יודעת כמה ירדתי כי לא בדקתי בהתחלה,כיום אני שוקלת 66 על גובה 1.66 וזה דיי הרבה. הפעם האחרונה שקיבלתי מחזור הייתה בפבואר ומאז לא קיבלתי בכלל מחזור.. ואני לא יודעת מה לעשות , אמי אמרה שהיא תרשום אותי לרופאת נשים אבל אני מודאגת כי אני לא יודעת מה עושים אצל הרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי הופעת מחזור זמן ממושך.

הוספת תגובה

• קריס

ד''ר שבתאי רומנו
    22/08/2008

ובכן קריס ירידה במשקל קיצונית בהחלט יכולה להביא למצב אותו את מתארת. בד"כ ירידה במשקל כזו בפרק זמן קצר יכולה לפגוע זמנית במנגנון של הביוץ לכן כדאי להיוועץ ברופא משפחה וניתן לבצע בדיקה לפרופיל הורמונלי אך יחד עם זאת לשמור על תזונה נכונה. ברגע שהכל יתאזן אני מניח שהוסת תגיע.
    חשוב כמובן לשאול באיזה גיל החלה הוסת ואין היא היתה. בד"כ בשנתיים הראשונות של הוסת יכולות להיות הפרעות כמו שאת מתארת. וכמובן במידה ואת מקיימת יחסי מין יש לשלול אפשרות גם של הריון.
    באופן עקרוני יעוץ אצל רופא נשים במקרה שלך אינה דורשת בדיקה פנימית כל זמן שאת בתולה ולכן אל לך לדאוג.
    רופאי הנשים אינם מפלצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו