שאלה דחופה, בבקשה לענות מוקדם!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה, בבקשה לענות מוקדם!!!
    לא יודעת18
    29/08/2008

היי, היו לי בעיות של מחזור לא סדיר- היה לי מחזור חודש כן חודש לא ואז במשך כחצי שנה, אולי יותר, לא היה לי יותר מחזור, אז לפני שנה-שנתיים הביאו לי כדורים שיסדירו לי את המחזור. השנה המחזור היה די סדיר, כמה פעמים קרה שלא היה לי מחזור, ועכשיו כבר כחודשיים לא היה לי מחזור. השאלה שלי היא האם אני צריכה ללכת לרופא נשים כדי שיביא לי עוד פעם כדורים? ויש לי שאלה נוספת- בנוסף למחזור הלא סדיר, התגלה שיש לי המטוריה מיקרוסקופית וכרגע אני עושה בדיקות בבית חולים כדי לבדוק מה המצב של הכליות שלי. השאלה שלי היא האם שני הדברים האלה יכולים להשפיע על כמות הזיעה וריח הגוף שלי?, כי אני סובלת מהזעת יתר בגב, בבית השחי ובכפות הידיים וריח הגוף שלי מאוד מאוד חזק, גם אם אני מתחלקת כמה פעמים ביום ושמה דאודוראנט כל כמה שעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לבת ה 18 שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    29/08/2008

חסרים פרטים בשאלתך.
    האם את מקיימת יחסי מין? מה גובהך ומה משקלך? האם את משתמשת בתרופות, ואם כן איזה?
    אייני רואה קשר בין ההפרעות בוסת לבין הכדוריות בדרכי השתן, ואייני מוצא קשר לריח הגוף, או להזעת היתר. על כך תצרכי להועץ ברופא המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השלמת פרטים

לא יודעת18
    04/09/2008

אני לא לוקחת שום כדורים בינתיים, עשיתי בדיקות אבל עוד לא הספקתי להתקשר לגבי התוצאות. אין לא מקיימת יחסי מין, והגובה שלי הוא- 1.67 והמשקל 52.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת18

ד''ר יעקב אורבך
    05/09/2008

מן הראוי היה לפנות לרופא נשים עם תוצאות הבדיקות.
    רופא עור יוכל לעזור לך יותר בקשר להזעות היתר. היום יש גם טיפול ניתוחי לבעיה, תצטרכי להוועץ ברופא המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו