התפתחות ההורמונלית- בדחיפות!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות ההורמונלית- בדחיפות!!!
    ללא שם____...
    12/09/2008

שלום אני בת14 ותשעה חודשים ובידיוק בגיל 12 הייתי במחלה המוכרת אנורקסיה כיום אני מתפתחת בקצב ממש איטי למרות שאני אוכלת נכון וכל מא שבא לתאבוני וזה מכלול של בשר חלבונים פחמימות ירקות ושומנים לרוב הבנות בשיכבה שלי יש מחזור וחזה די מפותח אני מטר 62 ואני שוקלת 49 אני מאוד מודאגת מכך שלא אתפתח ולא אקבל את המחזור החודשי שלי אני שואלת על כך הרבה וכולם אומרים לי חכי עד גיל 16 ואני ממש רוצה להיות אמא חשוב לציין שאני כבר לא אנורקסית אבל האם האנורקסיה הקשה שהופיעה לי בידיוק כשהתחלתי להתפתח גרמה להיעצרות ההתפתחות או שמא אני צריכה לחכות אני עוד לא מאוננת כואב לי טיפה החזה והוא די גדל גבההתי בחודש האחרון סנטימטר וחצי תענה לי בדחיפות אני אשמח לקבל תשובה כנה..!~ אני לא מקבלת הפרשות ולא נגלה אליי כמעט שום סימן התפתחות חוץ מגביהתי ומצמיחת שדיי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ]ללא שם שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    15/09/2008

ראשית ברצוני לברך אותך על שהצלחת לצאת ממצב של אנורקסיה. זו כבר הצלחה גדולה. המשיכי להקפיד על תזונה נכונה הדבר חשוב מאד.
    ביחס להתפתחותך המינית. גם אני חושב שמוקדם קצת להעריך הערכות ולנבא עתידות.
    גובה ומשקל הם נתונים בעלי חשיבות רבה לנושא.
    משקל של 49 ק"ג לגובה של 1.62 נראה סביר. ייתכן שבגלל משקלך הנמוך בעבר נוצר עיכוב מסויים בהתבגרות המינית, אבל חוסר התפתחות מינית מלאה בגיל 14 ודאי אינו סימן לדאגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו