מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור
    123
    15/09/2008

שלום רב.. לפני כשבועיים קיימתי יחסי מין אם חבר שלי אם קונדום, הוא לא גמר בפנים, כי אני נורא מפחדת שתיהיה נזילה או משו כזה.. בדר"כ המחזור שלי לא סדיר והוא מופיע בערך כל 20-25 יום, לעיתים רחוקות קורה שהוא מגיע כמעט בזמן, כלומר כל 28-30 יום, בנוסף כשיש לי את המחזור הדימום לא כל כך חזק, בחודש האחרון המחזור גם הגיע לפני הזמן אך הדימום היה חזק וממש כמו שהוא צריך להיות, החודש אני הייתי צריכה לקבל מחזור היום או אתמול והוא לא מגיע, אתמול אני גם עשיתי המון כפיפות בטן [אולי זה קשור] אני מרגישה שיש לי את רוב הסימנים של הלפני מחזור, כמו למשל מתחילים להיות לי הרבה חצ'קונים על הפנים, וההפרשות שלי מוגברות אך המחזור לא בא. אני כל כך בלחץ עכשיו אני מפחדת שאני איכשהו בהריון. תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף משהו..

123
    15/09/2008

מה יכולות להיות הסיבות לכך שהמחזור מאחר חפי מה שתיארתי..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל 123

ד''ר יעקב אורבך
    16/09/2008

אני מאד מקווה שהסיבה אינה הריון, שאר הסיבות אינן חשובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל 123 שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    16/09/2008

במידה ולא תקבלי וסת תוך שבוע, יש מקום לפנות לרופא נשים לבדיקת הריון.
    אייני מצליח להבין מדוע אינך משתמשת בגלולות למניעת הריון!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו