הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון
    לחוצה
    20/09/2008

שלום ד"ר, לפני כשבועיים-שלושה קיימתי סקס יבש עם חבר שלי: הבאתי לו ביד ומצצתי לו, ולאחר מכן נגעתי באיבר מיני. אני מודאגת שיש סיכון לכך שנכנסתי להריון מפעולה זו. יש לציין שעל האצבעות שלי לא היה נוזל באותו רגע, גם לא הנוזל לפני-הגמירה. אני מבינה שבכל זאת תאי הזרע נמצאו עליהן אך לא היה שום דבר שיכול היה לגרום להם להכנס פנימה. קראתי שתאי זרע חיים עד כ6 שעות אך גם לא עשיתי שום פעולה כמו להתקלח (אפשרות של הזרמה של מים שתזרים אותם למעלה או משהו בסגנון) בזמן זה. הגורם שמלחיץ אותי במיוחד הוא שהמחזור שלי אמור לבוא בסביבות ה15 בחודש, אבל בדר"כ הוא מגיע לפני. אני חושבת שהקודם התחיל ב8 בחודש שעבר, והיום כבר ה20 בחודש. הבנתי שיש סיכוי שזה נגרם מלחץ פסיכולוגי, אך אני עדיין נשארת מודאגת ומפוחדת. האם באמת ניתן להכנס להריון ממה שקרה? תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

• ללחוצה שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    23/09/2008

מן התיאור שלך, הסיכוי להכנס להריון שואף לאפס. יחד עם זאת לא ניתן לשלול הריון בכל מקרה שבו היה מגע מיני "יבש" או "רטוב".
    אם יש לך איחור בוסת, עשי בדיקת הריון, ופני עם התשובה לרופא נשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך

כבר לא לחוצה
    23/09/2008

קיבלתי מחזור היום :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו