בבקשה תענו מהר-מחזור.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תענו מהר-מחזור.
    אחת
    02/10/2008

אני בת 18, ויש לי מחזור כבר מגיל צעיר מאד. 11 וחצי ככה. המחזור שלי- לפי דעתי מאד קשה. תאמת אני לא ממש יכולה לדעת, כיוון שאין לי מושג מה רמת הזרימה של רוב הבנות, אבל אני יודעת- שאני לא מסוגלת כמעט לזוז כשאני במחזור- שמא ייצא לי מהתחבושת הדם. (מדובר על 3 הימים הראשונים) >>>איך אני יכולה לדעת האם רמת הזרימה שלי סבירה, ואם לא- האם זה מסוכן? יש לי עוד שני דברים מאד משמעותיים לצציין- 1. אני אנמית, (כתוצאה מהמחזור כנראה, רופא >לא רופא נשים> ששלח אותי לבדיקות דם, אמר שהברזל שלי ברמה נמוכה מאוד, רשם לי כדורים וציין שזה כנראה מהמחזור...) 2. ההפרשים בין מחזור למחזור- מאז שאני זוכרת את עצמי- לא הגיעו אף פעם ל30 יום. הטווח הכי ארוך שלי היה 25 יום. והכי קצר- 18!!!! ואני מאוד מתוסכלת מזה, כיוון שניחא היה מחזור קליל-כל 20 יום. אבל גם כבד?(כולל זרימה חזקה+כאבי בטן בימים מסויימים) וגם תכוף??? האם נגזר עליי לקבל מחזור כל שבועיים וחצי, או שיש דרך לסדר את זה? בבקשה תענו לי... אמא שלי גם לא רוצה להיכנס לקטע של גלולות... היא אומרת שזה מכיל הורמוני גדילה או שיעור יתר- והיא לא רוצה להכניס אותי לפלונטר הזה עכשיו... ומצד שני- היא לא בדיוק מציעה רעיון חלופי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תענו מהר-מחזור.

הוספת תגובה

• מטורפת מדאגה,

ד''ר יעקב אורבך
    04/10/2008

לאחר כל המכתב הארוך, עצתי לך פני לרופא נשים.
    כל תשובה אחרת דרך האינטרנט תהיה לא טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו