עיכוב מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיכוב מחזור
    עיכוב מחזור
    07/10/2008

אני בת 18 ונוטלת גלולות כבר מעל שנה.אני רוצה לעכב את המחזור שלי מאחר והתאריך לא נוח לי בכלל.אני התקשרתי למרפאת נשים ושאלתי את האחות איך אני עושה זות(מעכבת את המחזור)והיא אמרה לי שלא אומרים דברים כאלו בטלפון.אני לא מבינה מדוע היא לא אמרה לי מאחר ואני כבר עיכבתי את המחזור שלי פעם וכן הסבירו לי מאותה מרפאה בטלפון.הבעיה היא שאני לא בדיוק זוכרת איך אני עושה את זה ואני לא רוצה לעשות טעויות.אם אתה יכול להסביר לי כיצד אני מעבכת את המחזור זה יהיה ממש נחמד מצידך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיכוב מחזור

הוספת תגובה

• עיכוב מחזור

ד''ר שבתאי רומנו
    07/10/2008

ניתן פשוט להמשיך עם הגלולות ברציפות עד למועד שבו את רוצה לדחות את המחזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נא לפרט

עיכוב מחזור
    07/10/2008

אני יודעת שזה מה שעושים.אבל אני מבקשת תשובה מפורטת יותר.אם לדוגמה בדרך כלל מסתיימת החבילה ביום שבת והחלטתי לדחות את המחזור ולהמשיך את נטילת הגלולות עד יום חמישי.אז מיום שישי אני מתחילה לספור את השבוע שבו אני מקבלת את המחזור?אני פשוט רוצה לדעת במדיוק איך לעשות זאת ללא טעויות.ועוד שאלה קטנה,זה בסדר לדחות את המחזור או שזה ממש לא בריא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו