שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עדי
    20/10/2008

שלום אני בת 15.5 , קיבלתי מחזור לפני כשנתיים ובחיים לא קיימתי יחסי מין או משו כזה ואני לא לוקחת גלולות... השאלה שלי היא כזאת... יש לי חזה ממש קטן "ניצנים" ואני מפותחת טוב מבחינת הכל חוץ מהחזה..זה נושא שמאוד מציק לי..עוד לא קניתי חזייה ראשונה שכל החברות שלי כבר משתמשות בה מעל שנתיים.. אני מתביישת ללכת לרופא נשים ולא רוצה ללכת! ועם העניין הזה גנטי..מה אפשר לעשות כדי לשנותו?! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לעדי שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    20/10/2008

את צודקת, הנושא מאד רגיש. ראי כמה שאלות בנושא יש במדור הזה בלבד.
    כמו שכבר אמרתי, התפתחות החזה הינה מאד אישית. אם את רוצה לדעת האם יש בעיה מיוחדת אצלך, עלייך לפנות לרופא נשים, שאם יהיה צורך יפנה אותך לדיקות מיוחדות לצורך ברור הענין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא נשים

עדי
    21/10/2008

האם אפשר לקבוע תור וללכת לרופא נשים בלי ידעית ההורים עם אני בת 15?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשךך...

עדי
    22/10/2008

והאם הם יראו את זה אחר כך בחשבון מכבי או משו כזה?! מה אני אמורה להגיד לרופא שאני באה אליו? למה הציצים שלי קטנים?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעדי שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    22/10/2008

במידה והכסף יורד מחשבון הבנק של ההורים, אומנם אמך תדע על הביקור. אבל מדוע שלא תגשי לרופא עם אימך? הרי אין שום בושה ללכת ולהועץ עם הרופא בבעיה שמטרידה אותך.
    אני בטוח שאימך לא תראה שום דבר חריג בביקור.
    באשר למה שתאמרי לרופא, פשוט מאד. אמרי לו מה מטריד אותך. ואם לזה החזה הקטן, אמרי לו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו