דימום שלא במחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום שלא במחזור
    לינוי
    29/10/2008

שלום, אני בת 17 וחצי, ויש לי מחזור סדיר מאוד. לפני שבוע וקצת סיימתי מחזור, היום בבוקר הרגשתי צריבה מסוימת באזור הנרתיק שגרם לי לגשת לעיתים תכופות לשירותים לתת שתן מלווה במעט צריבות מרגיזות. ונתקלתי בתופעה זו גם ביומיים הראשונים למחזור. בפעם השלישית הבוקר כשהייתי בשירותים ראיתי דימום קל, יש לציין שאינני לוקחת גלולות למניעת היריון. אך אני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי כבר 4 חודשים עם קונדום, כשבסוף אנחנו תמיד בודקים אם נקרע הקונדום, כך שאינני חושבת שאני בהיריון למרות שלפי שקראתי דימום שלא במחזור יכול לסמן על היריון. אם כן, ממה דימום קליל זה נובע? האם הצריבות מעידות על דלקת או משהו אחר?האם עליי לדאוג שמה נכנסתי להיריון?. דבר שני שיש לציין בימים האחרונים שמתי לב ואנשים מסביב שמו לב לחזה שלי שגדל מעט. האם יש לזה קשר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום שלא במחזור

הוספת תגובה

• לינוי

ד''ר שבתאי רומנו
    29/10/2008

בכן דימום יכול להיות מהרחם ויכול להיות גם מדרכי שתן. עלייך לבצע בדיקה של הריון ובדיקת שתן ועם התוצאות לפנות לרופא הנשים.
    רצוי שתקבלי יעוץ בנושא אמצעי מניעה במיוחד במקרה שלך שאת מקיימת יחסי מין. וכדאי יום אחד קודם למנוע הריון בלתי רצוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו