שלום.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום.
    מורן
    05/11/2008

אני בת 16 והחזה שלי יחסית לא מפותח. לפני כחצי שנה התחלתי לקחת גלולות ומאז שמתי לב שחזה אחד יותר גדול מהשני. זה תמיד היה ככה אבל לא יודעת עם מאז הגלולות או שפשוט אני ממשיכה להתפתח אבל ההבדל ניראה לעין והוא לא קטן. כאילו חזה אחד גודל והשני נשאר אותו הדבר ולא גודל. האם זה תופעה נורמאלית? או אולי זה קשור לסוג הגלולות? אני רוצה ללכת להיבדק אצל רופא נשים אבל אמא שלי אומרת שהכל ניראה בסדר ואצל כולם זה ככה פשוט אצלי רואים את זה יותר בכל זה לדעתי זה לא אסתטי ואני לא יודעת עם זה בכלל נורמאלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום.

הוספת תגובה

• למורן שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    06/11/2008

אז גם הפעם, כמו ברוב המקרים, אמא צודקת.
    אצל רוב הנשים יש אסימטריה מסוימת בגודל השדיים. איננו יודעים מה הסיבה לכך. הרי ברוב המקרים הידיים דומות בגודלן , וכך גם הרגליים ורוב האיברים הזוגיים בגופנו.
    החזה כנראה מבטא רגישות שונה להורמונים המופרשים על ידי השחלות, וללא שום קשר לגלולות למניעת הריון, וכמובן ללא קשר לגלולה זו או אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו