עזרה מחזור ואנמיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה מחזור ואנמיה
    אחת
    23/11/2008

טוב, אז הבעיה שלי היא לא ברורה. מין סיפור "הביצה והתרנגולת". אני בת 18 מקבלת מחזור מגיל 12 בערך. המחזור שלי מאז שאני זוכרת את עצמי מגיע בתדירות צפופה מאד. יחסית לבנות שסביבי. אם שמעתי שהממוצע הראוי הוא 30-35 יום, אצלי המחזור בא כל 18-25 יום. כשהוא לא עובר את ה-25 יום. אני לא יודעת אם זה מה שגרם- אבל נוסף לזה יש לי מחסור חמור בברזל. הרופא שלי אומר שזה בגלל איבוד דם רב במחזור. (המחזור שלי נוסף להיותו צפוף, גם חזק וזורם, מלווה בכאבי בטן.) אני לוקחת ברזל, כדורי סלו-פה פוליק, שלא ממש משפיעים, בכל אופן לא במהירות, אני כבר בחבילה ה3 אולי. הורי מודאגים, אך תולים תקוותם בכדורי הברזל, מאחר ואין להם תשובה לבעיית המחזור שלי. שוחחתי עם מישהי שמאמינה ברפואה טבעית, והיא טענה שיש צורך בחקירת הבעיה לעומקה- ז"א למה אני מקבלת לעיתים תכופות כ"כ ואיך לפתור זאת. וכן לקחת כדורי ברזל טבעיים. אימי חוששת מגלולות למניעת הריון בעקבות תופעות הלואי שלהן. אם תוכלו להאיר לי את הבעיה, האם היא נפוצה? האם יש סיכוי (גם ללא גלולות) שהמחזור שלי ייהפך רחוק וחלש יותר? מהם כדורי ברזל טבעיים והאם בלקיחתם יכול משהו מבעיית המחזור שלי להפתר? בבקשה עזרו לי, ותודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה מחזור ואנמיה

הוספת תגובה

• עזרה מחזור ואנמיה.

ד''ר שבתאי רומנו
    23/11/2008

היות והבעייה היא כרגע איבוד דם בוסת ניתון לפתור את הבעייה באמצעות גלולות למניעת הריון במקביל ללקיחת ברזל זאת בהנחה שנבדקת ע"י רופא נשים ולא נמצאה בעייה אורגנית אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו