מה זה אומר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה אומר?
    מורן
    24/11/2008

היי אני תכף מתחילה לקחת גלולות פמינט וחברה שלי אמרה לי שיש בהן מינון נמוך ורציתי לדעת מה זה אומר תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה אומר?

הוספת תגובה

• מינון נמוך

מיטל
    25/11/2008

הכוונה שמינון הורמונים אסטרוגן ופרוגסטרון הם במינון נמוך פעם היו גלולות שהכילו מינון גבוה כיום יש גלולות מהדור החדש -פמינט למשל והיא מכילה מינון נמוך של הורמונים וזה גורם לתופעות לוואי להיות נדירות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטל שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    25/11/2008

אני מודה לך על עזרתך בנהול הפורום. עצתך תמיד תתקבל בברכה. הפעם את גם צודקת חוץ מאשר בחלק האחרון של תשובת. לא תמיד יש פחות תופעות לואי עם מנון נמוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למורן שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    25/11/2008

הגלולות למניעת הריון מתחלקות לפי מנון אחד ההורמונים שבהם לגלולות עם מנון יותר או פחות גבוה.
    בגלולה םמינט מנון ההורמון הנקרא אסטרדיול הוא 20 מיקרוגרם.
    נכון, יש גלולות עם מנון גבוה יותר, אבל יש גם גלולות עם מנון נמוך יותר של אסטרדיול.
    למנון אין חשיבות, ולא תמיד רצוי לקחת גלולה עם מנון נמוך או לחלופין גבוה של אסטרדיול.
    הדבר תלוי באשה, ובעצת הרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו