דחוףףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףףף
    סיוןןןן
    07/12/2008

שלום! אני בת 16 ולפני כ 3 וחצי שנים קיבלית מחזור. המחזור נימשך כ 6-7 ימים. זה נמשך ככה כל ה 3 שנים האלה. עכשיו בחצי השנה האחרונה שמתי לב שכל חודש המחזור נימשך פחות ופחות ימים. למשל על לפני חצי שנה הוא היה 6 ימים-אז חודש לאחר מכן הוא נימשך 5 ימים ואז לארח מכן 4 ימים ואז 3 ימים ועכשיו בחודשים האחרונים הוא נימשך בכלל 3 ימים או 2 וחצי. בימים הריאשוניעם יש הרבה דם אבל ביום השלישי כימעט ואין. יש לציין שבתחילת המחזור וכאשר הוא ניגמר היו לי כאבי גב נוראיים ועכשיו רק כאשר הוא מתחיל אז יש כאבים אבל לאחר מיכן אין בכלל כאבים. המחזור במשך כל הזמן הזה ניהיה סדיר והגיע כל 31 ימים. בחודש שעבר הו אהגיע ביום ה 29 ובחודש הזה ביום ה-30. שאלתי היא האם זה נורמלי ורגיל שכמות הימים ניהייתה כל כך קטנה? צריך לעשות משהו עם זה? האם זה לא ישפיע על הריון בעתיד? האם לא צריך ליחדאוג? האם יכול ליהיות מצב של מחזור של 2 וחצי 3 ימים והאם כמות הימים לא תיפחת עד יום של מחזור?<בבקשה תענה לי כי אני ממש דואגת לזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףף

הוספת תגובה

• לרחל שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    09/12/2008

אין שום סיבה לדאגה. דימום קצר בזמן הוסת הינו ברכה ולא בעיה.
    לא ציינת האם את מקיימת יחסי מין? לוקחת גלולות? תרופות אחרות?
    אם התשובה לכל השאלות הנ"ל שלילית, אין שום סיבה לדאגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

סיוןןןן
    09/12/2008

האם זה לא משפיע על הריון בעתיד? והאם יכול ליקרות מצב של מחזור של יום אחד?< או שלא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרחל שלום,

ד''ר יעקב אורבך
    10/12/2008

לא לא תהיה השפעה על הריון עתידי.
    כן, עם גלולות יכול להיות וסת של יום אחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו